Andreea Bănică, mărturisiri despre relația cu copiii săi: „Nu ai cum să fii prieten cu copilul tău”
INGREDIENTE:
1 bucată cap si coadă somn
1 ceapă
1 morcov
1 bucată telină
1 ardei gras
1 lingură ulei
1 lingura orez
sare
piper
zeama de varza dupa gust
200 gr rosii pasate
leustean verde
MOD DE PREPARARE: Spălam pestele și îl punem la fiert pentru 10 minute într-o oala cu apa cât să îl acopere.Spumam de cate ori este nevoie, apoi scoatem carnea și trecem zeama printr-o sita, Curățam legumele, le spălam și le tăiem în cuburi mici. Într-o oala punem legumele la calit în ulei. Le lașam să se înmoaie ușor, apoi stingem cu zeama de la peste. Când începe să clocotească adaugăm orezul, apoi, după 10 minute roșiile. Scoatem carnea de peste de pe oase. După ce au fiert și roșiile 5 minute punem carnea în zeama, adaugăm zeama de varza după gust, sare și piper și daca mai este nevoie completam cu apa în care a fiert pestele. Fierbem 2-3 minute, adaugăm leușteanul tocat fin și oprim focul. Servim ciorba fierbinte cu ardei iute și mămăligă.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: ciorba peste rețetă somn