Rux, ironii la adresa Andreei Bănică după momentul incendiar de pe scenă: „E ca și cum le arunca. Parcă voia să le arunce pe oameni”
INGREDIENTE:
Ceapa rosie 3 bucăți
Sare 1 lingura
Usturoi(catei)5 buc
Zahar 3 linguri
Otet de mere 500 ml
Oregano uscat 1 lingurita
MOD DE PREPARARE: Taiati fideluta cat mai fina ceapa. Acum peste ceapa taiata adaugati sarea si zaharul. Apoi usturoiul taiat felii subtiri, oregano si fulgi de chilli daca o vreti picanta. Amestecati-presati bine cu mainile ceapa si toate mirodeniile, sarea si zaharul. O mutati intr-un borcan de 500ml, incape perfect si nici nu trebuie mult presata. Turnati deasupra otetul de mere. Trebuie sa acopere perfect ceapa, dar nici sa curga din borcan cand inchideti capacul.
Acum puneti la frigider si peste 2 ore se poate folosi.
Dar merge pastrata pana la 2 luni in frigider si se face tot mai buna. Il puteti regla dupa sare si zahar dupa preferinte, faceti prima data cu proportiile mele si apoi schimbati cum va place.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: ceapa rețetă