Rux, ironii la adresa Andreei Bănică după momentul incendiar de pe scenă: „E ca și cum le arunca. Parcă voia să le arunce pe oameni”
Ingrediente:
5 kg de carne de porc
2 kg de carne de vită
Usturoi
Sare
Piper
Cimbru
Contimente cârnaţi
Maţe de porc
Mod de preparare:
Carnea va fi dată prin mașina de tocat. Usturoiul îm vom curăța și îl vom zdrobi.
Vom amesteca carnea de porc și cea de vită cu usturoiul și vom condimenta cu sare, piper, cimbru și condimente pentru cârnați.
Amestecăm bine toate ingredientele de mai sus.
Vom rula mațul de porc pe suportul special de la mașina de tocat, vom pune amestecul de carne și vom umple ușor mațul.
Vom înțepa cârnații din loc în loc pentru a elimina aerul și a lăsa cârnații să se usuce.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: carnati craciun porc retete vita