Rux, ironii la adresa Andreei Bănică după momentul incendiar de pe scenă: „E ca și cum le arunca. Parcă voia să le arunce pe oameni”
Ingrediente:
1 kg carne de porc
5 cepe
1 cățel usturoi
3 linguri miere
50 g unt
500 ml bere neagră
cimbru
100 ml ulei
sare
piper
Mod de preparare:
Într-un castron se topește untul, se adaugă două cepe tocate peștișor și usturoiul. Se condimentează cu sare si piper, se toarnă berea, și se lasă pe foc aproximativ 10 minute, până scade la jumătate.
Tăiați celelalte trei cepe în bucăți mici și puneți-le în tava de copt. Carnea se asezonează cu sare și piper și se unge cu mult ulei. Pune carnea pe ceapă și unge-o cu miere. Coaceți timp de o oră.
Adăugați sosul de bere și ceapa și dați-le din nou la cuptor până când ceapa și carnea se rumenesc frumos.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: bere craciun friptura retete