Cum se simte nepotul lui Romică Țociu după ce a înghițit două bile magnetice: "A fost operat de două ori"
INGREDIENTE:
ureche de porc
picioare de porc
căpățână de porc
morcovi
foi de dafin
sare
usturoi
MOD DE PREPARARE:
Urechile, picioarele și căpățâna de porc se curăță bine, prin răzuire. După aceea se spală bine cu apă fierbinte.
Se pun toate într-o oală mare și se toarnă apă, morcovii tăiați rondele și foile de dafin.
Se lasă să fiarbă până ce zeama devine lipicioasă.
Se adaugă usturoiul pisat, precum și sare după gust, după care se vântură. Se strecoară și se pune în vase, la răcit.
După ce s-a răcit bine, o puteți pune la frigider, unde se va închega.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Horoscop rune 15-21 august...
Tarta cu caise se prepară foarte ușor și este...
Rețetă delicioasă de ardei umpluți cu sos de roșii,...
Acestă salată de cartofi cu roșii și praz este rețeta...
Salata de vinete este foarte îndrăgită de noi și o...
Rețeta de pandișpan de post cu fructe este un desert...
Laura Cosoi propune o rețetă...