Andreea Bănică, mărturisiri despre relația cu copiii săi: „Nu ai cum să fii prieten cu copilul tău”
INGREDIENTE:
200 gr unt
2 galbenusuri
100 gr zahar pudra
1 praf de copt
un praf sare
vanilie
5 ml otet
300 gr faina
Decor: ciocolata , nuca de cocos
MOD DE PREPARARE: Untul se omogenizeaza cu zaharul pana devine spuma. Adaugam galbenusurile, sarea, vanilia, praful de copt stins in otet si amestecam bine.Adaugam faina si amestecam.Se pune copozitia intr-un pos cu sprit si se toarna aluatul, sub forma de aveline trase, intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se introduc la cuptor si se coc la foc mediu , 180-200 C pana capata la baza o culoare aurie. Ciocolata se topeste pe baie de abur. Dupa coacere si racire fursecurile se trec (cu varful) prin ciocolata , se pun pe hartie si decoram cu nuca de cocos. Se introduc la rece pentru 30 minute.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: ciocolata desert fursecuri rețetă