Rețetă tradițională: Fursecuri cu ciocolată și nucă de cocos
Data publicării:
Fursecurile cu ciocolată și nucă de cocos sunt foarte gustoase și se prepară foarte ușor.  

INGREDIENTE: 

200 gr unt 

2 galbenusuri

100 gr zahar pudra

1 praf de copt

un praf sare

vanilie

5 ml otet

300 gr faina


Decor: ciocolata , nuca de cocos

 

MOD DE PREPARARE:  Untul se omogenizeaza cu zaharul pana devine spuma. Adaugam galbenusurile, sarea, vanilia, praful de copt stins in otet si amestecam bine.Adaugam faina si amestecam.Se pune copozitia intr-un pos cu sprit si se toarna aluatul,  sub forma de aveline trase,  intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se introduc la cuptor si se coc la foc mediu , 180-200 C pana capata la baza o culoare aurie. Ciocolata se topeste pe baie de abur. Dupa coacere si racire fursecurile se trec (cu varful) prin ciocolata , se pun pe hartie si decoram cu nuca de cocos. Se introduc la rece pentru 30 minute.

POFTĂ BUNĂ!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: ciocolata  desert  fursecuri  rețetă 






pixel