Previziuni astrale pentru anul 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia care trebuie să aibă foarte mare grijă la zona financiară
INGREDIENTE:
850 g dovlecei (2 dovlecei mijlocii)
1 ceapă mare
1 ardei gras
80 g orez cu bob rotund
1 lingură de ulei
200 ml suc de roșii cu pulpă (sau roșii proaspete)
sare și piper după gust
1 frunză de dafin
pătrunjel sau mărar proaspăt
MOD DE PREPARARE: Într-o tigaie sau cratiță încăpătoare, căliți ceapa și ardeiul gras tăiate mărunt. Puneți în tigaie și orezul clătit în 2-3 ape și amestecați de câteva ori să nu se lipească. Adăugați puțin câte puțină apă și amestecați. Adăugați dovleceii tăiați cuburi, completați cu apă, puneți sare, piper, cimbru și frunze de dafin după gust și lăsați mâncarea să fiarbă pe foc mediu amestecând din când în când. Cantitatea de apă trebuie să fie cam de trei ori cantitatea de orez. Când orezul este aproape fiert, iar dovleceii s-au gătit și ei, puneți sucul de roșii cu pulpă și lăsați să mai dea câteva clocote. Serviți mâncarea de dovlecei cu orez caldă sau rece, presărată cu pătrunjel sau mărar proaspăt.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: dovlecei orez retea
Mi-Th Influencer, emisiunea...