Carmen Brumă, despre lupta cu kilogramele în plus: „Nu reușeam să mă împac cu mine la dimensiunile acelea”
INGREDIENTE:
Oua 2 buc
Dovlecel 1 buc
o ceapă albă
Ulei de floarea soarelui 2 linguri
Sare, dupa gust
MOD DE PREPARARE:
Incingeti bine uleiul in tigaie, adaugati ceapa taiata marunt si o caliti cam 1 minut. Adaugati dovlecelul taiat rondele subtiri sau cubulete. Caliti si amestecati periodic aproximativ 5 minute, pana incep sa se rumeneasca usor dovleceii si se mai inmoaie. Bateti bine ouale si sarea cu o furculita, le turnati peste dovleceii din tigaie. Lasati 2-3 minute sa se caleasca omleta la foc normal. Dupa acest timp faceti focul mic si puneti un capac pe tigaie. Dupa 5-10 minute(in functie de grosimea omletei) cand ridicati capacul, observati ca omleta s-a gatit perfect si fara a fi intoarsa.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: dovlecel omleta rețetă