Andreea Bănică, mărturisiri despre relația cu copiii săi: „Nu ai cum să fii prieten cu copilul tău”
INGREDIENTE:
1/2 kg vinete cantarite dupa ce le-am copt si scurs bine
2-3 catei de usturoi
150 gr iaurt
2 linguri ulei de masline
sare
MOD DE PREPARARE:
Coacem vinetele, înlăturam coaja și le scurgem bine de zeama, lasandu-le să se răcească în același timp.
Punem vinetele pe un tocător și le mărunțim cu un cuțit de lemn sau sticla. Așezam miezul tocat într-un castron, punem sare după gust, uleiul de măsline și le frecam bine cu o lingura de lemn până se albesc. Adaugăm usturoiul mărunțit, iaurtul și omogenizam.
Păstram salata la rece până în momentul servirii. Servim cu pâine prăjită.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: rețetă salata vinete