Florin Salam, detalii despre starea sa de sănătate, după ce s-a spus că a murit: „Unii s-ar fi bucurat să fiu mort!?”
INGREDIENTE:
800 gr varză
1/2 lingurita cimbru uscat
450 gr carne tocata de porc
10 fire patrunjel
2 oua
2 linguri smantana acra (fermentata)
sare, piper
2-3 linguri ulei
pesmet pentru tava
MOD DE PREPARARE: Se taie varza fideluta fina cu cutitul sau folosind razatoarea.Se incinge uleiul intr-o tigaie larga si se adauga varza, amestecand des. Varza se adauga in 3-4 transe, fiecare transa adaugandu-se dupa ce anterioara a scazut. La fiecare transa presarati sare, piper negru si cimbru. Dupa ce ati pus toata varza, adaugati 100 ml apa si inabusiti varza timp de 15 minute, amestecand des. La final gustati varza de sare si piper si mai adaugati daca e necesar.Carnea tocata se framanta cu 1 ou, patrunjelul tocat, 1 lingurita rasa de sare si piper negru.Se unge cu unt sau ulei o tava termorezistenta (de 15 x 23 cm). Se presara cu pesmet.Se aseaza un pic mai mult de jumatate din varza calita in tava. Se aseaza apoi toata carnea pe varza. Se aseaza restul de varza deasupra.Se bate smantana cu oul ramas. Se toarna peste varza.Se coace la 200C timp de 40 minute, pana e rumena deasupra.E buna calda sau reincalzita.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Bancul zilei. Tânăra soție îi povestește prietenei...
Sfântul Proroc Miheia este...
Horoscop zilnic: 14 august...
Chiar dacă așchiile sunt adesea foarte mici, ele pot...
Tarta cu caise se prepară foarte ușor și este...
Rețetă delicioasă de ardei umpluți cu sos de roșii,...
Acestă salată de cartofi cu roșii și praz este rețeta...
Salata de vinete este foarte îndrăgită de noi și o...
Rețeta de pandișpan de post cu fructe este un desert...
Laura Cosoi propune o rețetă...