Carmen Brumă, dezvăluiri despre relația cu Mircea Badea. Secretul unei relații de peste două decenii
Ingrediente:
1 varză mare
1 ardei gogoșar
1 ceapă
50 ml ulei
3 roșii decojite
300 ml apă caldă
sare
piper
cimbru
Mod de preparare:
1. Tăiați ceapa fideluță și ardeiul mărunt.
2. Varza trebuie tocată mărunt, iar roșiile decojite, cubulețe.
3. Într-o cratiță trebuie încins uleiul, peste care se adaugă ceapa și ardeiul. Lăsăm legumele pe foc circa 5 minute.
4. Adăugăm varza peste legume și amestecăm încă 5 minute. Este important să amestecați periodic.
5. În tot acest timp, punem apa la încălzit. După ce legumele s-au călit, adăugăm peste ele apa caldă și roșiile și amestecăm. Punem un capac peste și le lăsăm să fiarbă la foc mic.
6. După ce a fiert varza, adăugăm sarea, piperul și cimbrul. Le mai lăsăm pe foc maxim 1 minut.
7. Se servește cu ardei iute și mămăliguță.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: reteta traditionala retete delicioase rețete ușoare varza dulce