Previziuni astrale pentru 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia care va avea parte de schimbări radicale pe plan amoros
Ingrediente:
1 lingură de semințe de in măcinate
3 linguri de apă
¾ cană de făină
¼ linguriță praf de copt
½ cană de ovăz
½ cană de zahăr brun
¼ cană de unt vegan
¼ cană de unt de migdale
2 linguri de sirop de arțar
1 linguriță de vanilie
⅓ cană de ciocolată fără lapte
Ingrediente opționale:
¾ linguriță de scorțișoară
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 150C.
Amestecați semințele de in măcinate și apa. Lăsați deoparte pentru a se îngroșa timp de câteva minute.
Într-un castron mediu amestecați făina, praful de copt, ovăzul și scorțișoara, dacă folosiți.
Amestecați untul și zahărul brun cu un mixer electric la viteză medie până când se formează o pastă granulată.
Adăugați untul de migdale, siropul de arțar, vanilia și amestecul de in.
Încorporați amestecul de făină. Puneți și chipsurile de ciocolată.
Puneți câte o lingură din compoziție pe tava tapatată cu hârtie de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 16 până la 18 minute, până când se întăresc și se rumenesc ușor.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: fursecuri ovaz retete vegane