„Și-a găsit o muză de 18 ani”. Teo Trandafir, reacție virală după ce ce Cătălin Botezatu și-a asumat relația cu Nicolle, iubita mai tânără cu 40 de ani
Ingrediente:
1 cutie de năut clătit și scurs
¼ cană de ceapă roșie, tăiată în cubulețe
½ cană de țelină, tăiată în cubulețe
1 lingură de condimente dulci
1 lingură de mărar proaspăt tocat
¼ cană maioneză vegană
1 lingură de muștar Dijon
1 linguriță de sare
½ linguriță de pudră sau granule de usturoi
½ linguriță de pudră sau granule de ceapă
½ linguriță de sare
¼ linguriță pulbere de turmeric
Mod de preparare:
Clătiți și scurgeți năutul.
Puneți năutul scurs într-un robot de bucătărie sau într-un tocător de alimente, până obțineți o textură mărunțită.
Adăugați ceapa roșie, țelina, sosul, mărarul și toate condimentele.
Adăugați muștarul și maioneza vegană și amestecați pentru a combina complet toate ingredientele.
Serviți imediat sau păstrați în frigider.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: legume naut retete salata vegan
Consumul de apă, un gest atât...
Salata cu castraveți și somon,...