Rux, ironii la adresa Andreei Bănică după momentul incendiar de pe scenă: „E ca și cum le arunca. Parcă voia să le arunce pe oameni”
Pentru această rețetă de budincă de fasole vei avea nevoie de:
200 g bacon
300 g fasole albă fiartă
300 g fasole roșie fiartă
100 g fasole nouă fiartă
1 ceapă
300 ml suc de roșii
Mod de preparare:
Baconul trebuie tocat mărunt și pus într-o tigaie cu ulei încins. Îl lăsăm până se rumenește și devine crocant. Scoatem baconul din tigaie și adăugăm ceapa în grăsimea rămasă, până când se rumenește și ea ușor.
Într-un vas termorezistent punem ceapa și grăsimea rămasă, baconul, fasolea albă, roșie și cea nouă și sucul de roșii. Opțional puteți adăuga puțin sos picant. Amestecăm bine și băgăm la cuptor pentru 30-35 de minutem la 200C.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: bacon budinca fasole retete