„Și-a găsit o muză de 18 ani”. Teo Trandafir, reacție virală după ce ce Cătălin Botezatu și-a asumat relația cu Nicolle, iubita mai tânără cu 40 de ani
Ingrediente:
150 gr linte roșie
1 ceapă mare
2 căței de usturoi
3 roșii din conservă
1/4 linguriță turmenic
1/4 linguriță chimion
1/8 linguriță boabe coriandru măcinate
10 linguri năut fiert
1 morcov
2 linguri ulei
sare
Mod de preparare:
Ceapa trebuie călită în ulei încins până devine sticloasă. Se adaugă usturoiul și se mai lasă un minut.
Se adaugă roșiile strivite cu o furculiță împreună cu turmenic, coriandru și chimion. Se mai lasă pe foc încă 5 minute.
Se adaugă lintea și 3 căni de apă. Se condimentează cu sare după gust.
Se lasă la fiert timp de 15 minute.
Se mixeaza continuțul oalei, se adauga năutul fiert și morcovul tăiat cubulete foarte foarte mici.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: crema linte retete rosie supa
Consumul de apă, un gest atât...
Salata cu castraveți și somon,...