Loredana Chivu, dans lasciv alături de Emil Rengle. Cum arată vedeta după ce s-a îngrășat mai multe kilograme VIDEO
Ingrediente:
150 gr linte roșie
1 ceapă mare
2 căței de usturoi
3 roșii din conservă
1/4 linguriță turmenic
1/4 linguriță chimion
1/8 linguriță boabe coriandru măcinate
10 linguri năut fiert
1 morcov
2 linguri ulei
sare
Mod de preparare:
Ceapa trebuie călită în ulei încins până devine sticloasă. Se adaugă usturoiul și se mai lasă un minut.
Se adaugă roșiile strivite cu o furculiță împreună cu turmenic, coriandru și chimion. Se mai lasă pe foc încă 5 minute.
Se adaugă lintea și 3 căni de apă. Se condimentează cu sare după gust.
Se lasă la fiert timp de 15 minute.
Se mixeaza continuțul oalei, se adauga năutul fiert și morcovul tăiat cubulete foarte foarte mici.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Salata de castraveți cu smântână este foarte sănătoasă...
Rețeta de paste cu vodcă este una dintre cele mai...
Brioșele delicioase cu afine și nucă de cocos se...
Nicolai Tand a dezvăluit o rețetă delicioasă pe bază de...
Înghețata de cireșe este un adevărat deliciu pentru zilele călduroase de...