Rux, ironii la adresa Andreei Bănică după momentul incendiar de pe scenă: „E ca și cum le arunca. Parcă voia să le arunce pe oameni”
Ingrediente:
4 cartofi
1 ceapă
8 ouă
1-2 cani ulei de masline
coajă de lămâie
sare, piper
Mod de preparare:
Cartofii vor fi tăiați felii subțiri, la fel veți proceda și cu ceapa.
Se pune puțin ulei la încălzit. După ce este călduț punem cartofii, ceapa și puțină coajă de lămâie. Uleiul trebuie să acopere uleiul.
Lăsați pe foc circa 15-20 de minute.
Scoatem cartofii și îi lăsăm într-o sită pentru a se scurge de ulei.
Ouăle le batem cu sare și piper. Adăugăm cartofii peste ouă și amestecăm.
Într-o tigaie punem 1-2 linguri de ulei și adăugăm compoziția de ouă și cartofi. Coacem totul la foc mic pentru 5 minute.
Puneți o farfurie lată peste tigaie și răsturnați dintr-o singură mișcare omleta.
Puneți puțin ulei în tigaie și așezați omleta să se facă și pe partea care a fost în sus. Lăsați tot 5-7 minute.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: cartofi retete tortilla