Previziuni astrale pentru anul 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia care trebuie să aibă foarte mare grijă la zona financiară
Ingrediente:
200 gr orez pentru risotto
1 l supă de pui
100 gr mazăre
50 gr fasole verde
50 gr sparanghel
1 tulpină țelină
1 ceapă
unt
30 gr parmezan
sare
piper negru
Mod de preparare:
Supa de pui trebuie pusă la încălzit.
Untul îl vom topi într-o tigaie și vom adăuga ceapa tocată mărunt.
Se adaugă orezul și se lasă 3 minute la prăjit. Se adaugă și țelina tăiată felii și se mai lasă 2 minute.
Puneți două polonice din supa de pui fierbinte. Și lăsați până fierbe.
Continuați să adăugați din supa de pui, puțin câte puțin.
După ce ați pus circa 5 polonice de supă adăugați și restul legumelor.
Adăugați ușor toată supa de pui.
Adăugați parmezanul răzuit și amestecați până se topește.
Stropiți cu ulei de măsline și presărați parmezan.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: legume retete risotto
Mi-Th Influencer, emisiunea...