Ruby, detalii inedite despre rolul din „Băieți deștepți”. Unde a surprins-o războiul dintre Israel și Palestina /EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Unde se afla Ruby în momentul în care rachetele Hamas au început să lovească Tel Aviv-ul.

Ruby a fost prezentă la un eveniment monden în cadrul căruia s-a derulat filmul „Băieți deștepți”, film în care joacă și cântăreața. Personajul ei este unul complex, cu un trecut întunecat, dar care caută să își redobândească „drepturile” morale. Producția aparține lui Tiberiu Ioana, unul dintre oamenii din spatele comediei reușite „Zăpadă, Ceai și Dragoste”.

Vezi și: Ruby trece prin momente cumplite. Artista este blocată în Israel, acolo unde a pornit un război: „Am fost anunţaţi să ne izolăm”

Mai departe, echipa Spectacola a fost prezentă la eveniment, reușind să obțină câteva detalii despre experiența artistei pe platoul de filmare, dar și despre experiența din Israel, acolo unde ea a fost „prinsă” de conflict în timp ce se afla într-o patiserie.

Spectacola: A fost primul tău rol? Cum ți s-a părut?

„Ăsta a fost numărul doi ca film, dar numărul unu ca implicare, ca măreție a personajului, a fost șmecher rău.”

Spectacola: După experiența asta, crezi că puteai face mai bine pe platou? Este ceva ce ai îmbunătăți?

Vezi și: Ruby, decizie neașteptată. De ce nu mai vrea artista să audă de operațiile estetice: "Au fost 7 ani în care am fost complexată"

„Nu am văzut review-urile, mă ceartă cineva? (N.R. Râde). Este super, exact ce mi-am dorit, ce mi-am propus.”

Spectacola: Cum te-a surprins izbucnirea conflictului din Israel? Ai reușit să obții informații de la românii de acolo?

„Nu am aflat nicio poveste din partea românilor de acolo. Din fericire nu mai am pe nimeni cunoscut care să stea acolo, în zonă. Văd numai nenorociri și de o parte și de alta, și din partea Palestinei, dar și din partea Israelului, iar asta mă întristează foarte tare pentru că nimic nu este mai rău și mai oribil omenesc decât un război care să ucidă atât de mulți oameni nevinovați. Deci urăsc războiul. 

Și sincer, nu eram în aeroport, eram într-o patiserie când au dat cu bombele în Tel Aviv, și am avut mari emoții și în același timp și multă adrenalină. În același timp sunt o puternică, ca și în film, dar și în viața reală, deci am rezistat.”

Vezi și: Ruby rupe tăcerea despre relația cu Andrei Ștefănescu: „Mi se pare şi urât să mă justific.” Cum stau, de fapt, lucrurile între cei doi

Artista a avut parte de momente pline de adrenalină după ce izbucnise conflictul armat dintre cele două țări. Ea și-a ținut fanii la curent cu fiecare ocazie, multe persoane făcându-și griji pentru ea la acel moment. Într-un final, artista a reușit să ajungă cu un avion acasă, în România. 

„E liniște azi în Tel Aviv, la fel a fost și ieri. Nu vă faceți griji, suntem bine! Zborul pe care l-am apucat noi a fost cel de mâine, așa că mâine o să plecăm de aici, dar postez, este bine, să știți, este ok. Ne temem de ce s-ar putea întâmpla, dar e ok, nu s-a întâmplat nimic. Ieri nu a fost nicio sirenă aici, nicio rachetă, doar că e un pic îngrijorător”, a spus cântăreața pe InstaStory.

Vezi și: Ruby, noi informații despre războiul din Israel. Artista se află în continuare în Tel Aviv: „Ne temem...”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Exclusiv
Tagurile articolului: baieti destepti  israel  palestina  război  Ruby  tel aviv 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”




pixel