Carmen Brumă, despre lupta cu kilogramele în plus: „Nu reușeam să mă împac cu mine la dimensiunile acelea”
Ingrediente:
250 gr dovlecei
150 gr iaurt grecesc
mărar
mentă
busuioc
1 cățel mare de usturoi
1 lingură ulei măsline extravirgin
sare, piper negru
Mod de preparare:
Usturoiul trebuie strivit cu puțină sare peste care adăugăm și ulei.
Dovlecelul va fi dat prin răzătoare, presărat cu puțină sare. Se scurge apoi bine de apă.
Se pune dovlecelul într-o tigaie încinsă și se sotează. Se lasă 1 minut și puțin. Dovlecelul se mută într-un bol și se lasă să se răcească.
Frecați iaurtul cu puțină sare și se adaugă piper. Puneți și verdețurile și amestecați.
După ce s-a răcit dovlecelul adăugăm iaurt peste și amestecăm.
Scurgeți uleiul cu usturoi printr-o sită. Adăugați în salată.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: dovlecei iaurt retete salata