Silviu Mircescu și Sergiu Costache, dezvăluiri din spatele scenei. Cum văd cei doi actori rezultatele filmului „Băieți deștepți” la o săptămână de la lansare /EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Silviu Mircescu și Silviu Costache fac echipa de zece ani. Cum a fost pentru ei pelicula „Băieți deștepți”.

Silviu Mircescu și Sergiu Costache sunt doi actori foarte apreciați în România. Ei au jucat împreună în mai multe filme, dar și în numeroase piese de teatru. Văzundu-i foarte implicați, am vorbit cu ei în cadrul unui eveniment special, acolo unde a fost derulat din nou filmul „Băieți deștepți”, producție realizată de Tiberiu Ioana prin „ajutorul prietenilor și al pasiunii”.

Vezi și: Silviu Mircescu, detalii din culisele filmului "Băieți deștepți". Cum îl ajută prietenia cu Sergiu Costache /EXCLUSIV

Acest film a fost o încercare de „film de acțiune comercial” pe modelul celor americane, iar Tiberiu Ioana poate spune că „și-a îndeplinit unul dintre visurile copilăriei”.

Fiind prezenți și cei doi actori la eveniment, echipa Spectacola a reușit să obțină câteva păreri despre pelicula care a ocupat locul doi în box office-ul din weekend-ul în care a avut și premiera.

Silviu spune că, deși sunt și păreri negative, este mulțumit de rezultatul total al producției. Este un fapt știut că el și Sergiu Costache fac echipă bună de ani de zile. Colaborarea dintre cei doi durează de cel puțin zece ani, fiind unul dintre cele mai bune „duo”-uri din lumea artistică.

Vezi și: Olimpia Melinte, părerile primite în urma rolului din „Băieți deștepți”. Ce ar fi îmbunătățit artista la personajul „Elena”

Silviu Mircescu: „Suntem foarte mulțumiți, e din ce în ce mai bine. Am fost locul doi weekend-ul trecut, în box office. Să spunem că va fi din ce în ce bine. Am fost bine primiți de public. Am primit numai cuvinte de laudă deocamdată. Bine, am înțeles că sunt și câteva recenzii mai puțin bune, ceea ce e normal. Dacă n-ar fi și rezultate negative, ar fi „prea perfect”. În rest e totul bine. N-am apucat să văd și nu mă uit, dar știu că sunt, iar asta e foarte bine. Așa trebuie să fie.”

Sergiu Costache nu a reușit să vizioneze nici avanpremiera, dar nici premiera filmului care a avut loc pe 13 octombrie, dar, cu toate astea, el era entuziasmat pentru pelicula în care a jucat. Ca de obicei, echipa făcută cu Silviu le-a adus numai roade bune.

Sergiu Costache: „Nu am văzut filmul, habar nu am. Am emoții. Eram în turneu când au fost avanpremiera și premiera. Sunt și eu curios să văd ce s-a întâmplat. Părerile sunt ok, sunt de bine, sperăm să vină și oameni acu. Până și cei de la Hollywood sunt contestați și au recenzii negative. De ce n-am fi noi? |E ok și „reclama” negativă, important e să vină lumea. Asta e important.”

Vezi și: Tiberiu Ioana, producătorul general „Băieți deștepți”. Filmul făcut „din pasiune, nu pentru bani”

Fiind prieteni și colegi de scenă de atât de mult timp, l-am întrebat pe Sergiu cum preferă să lucreze cu Silviu, în echipă sau ca rivali, având în vedere că în serialul „Clanul”, cei doi nu sunt în ape atât de bune:

„Silviu este un profesionist și indiferent de rolurile pe care noi le avem își face treaba bine, eu la fel, am o opinie bună, ne înțelegem foarte bine, suntem prieteni foarte buni. Se reflectă și chestia asta în munca pe care o depunem. Momentan suntem la Clanul și trebuie să ne concentrăm pe acesta, mai avem un scurtmetraj pe care l-am filmat în vară, trebuie să apară, tot cu Silviu Mircescu l-am făcut. ”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Exclusiv
Tagurile articolului: baieti destepti  eveniment  film  sergiu costache  silviu mircescu  teatru 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”




pixel