Cu ce se confruntă Adela Popescu și Radu Vâlcan. Actrița a povestit totul: „Pur și simplu nu mă pot abține”
Ingrediente:
3-4 morcovi
2-3 rădăcini de păstârnac
1-2 rădăcini de pătrunjel
1 țelină medie sau ½ de țelină mare
3-4 cepe
sare
ulei
chimen, cimbru, oregano, busuioc uscat
1,5 L apă
1 conservă roșii cuburi
1 cățel mic de usturoi
verdeață (pătrunjel, cepșoară)
Mod de preparare:
Legumele vor și curățate, spălate și puse într-o tavă la cuptor.
Punem legumele coapte într-o oală de cca. 3 L și turnăm cca. 1,5 L de apă ele. Le lăsăm să fiarbă cam 10 minute.
După cele 10 minute de fierbere punem conserva de roșii în oala cu supă de legume. Mai lăsăm 15 minute.
Stingem focul și după 10 minute pasăm bine totul cu ajutorul unui blender. Punem sare și mirodenii după gust.
La final presărăm verdeață și câteva crutoane.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: legume retete supa crema