Previziuni astrale pentru anul 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia care trebuie să aibă foarte mare grijă la zona financiară
Ingrediente:
Pentru aluat
250 de g de fănă
100 de g de zahă pudră
100 de g de unt
1 ou
1 praf de sare
Pentru umplutură
1 kg. de afine
150 de grame de zahăr
2 linguri de amidon de porumb
Mod de preparare
Untul trebuie tăiat în bucățele și se pune peste făina amestecată cu sarea și zahărul pudră. Se amestecă și după se adăugă oul și se mai frământă încă puțin.
Se modelează strans într-o minge și se pune într-o folie. Se dă aluatul la frigider timp de o oră.
Aluatul se întinde într-o foaie groasă care s epune într-o formă de tartă unsă cu unt. Forma de tartă se dă la frigider pentru încă 1 oră.
Afinele se amestecă cu 150 de g de zahă ș 2 linguri cu amidon de porumb.
Deasupra aluatului se pune hârtie de copt câteva boabe de fasole cât să umple forma. Tarta se coace timp de 15 minute cu greutățile în ea, în cuptorul preîncălzit la 170C.
Se ridică hârtia de copt și se bagă din noi la cuptor pentru 10 minute.
Se scoate tarta din cuptor și se umple cu afinele.
Tarta se mai coace încă 30-35 de minute, pana când afinele se înmoaie.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: afine retete tarta
Mi-Th Influencer, emisiunea...