Tiberiu Ioana, după succesul peliculei „Băieți deștepți”: „Un altfel de film românesc” /EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Tiberiu Ioana oferă detalii în exclusivitate despre „Băieți deștepți”. Ce loc a ocupat în Box Office-ul din România.

Tiberiu Ioana este producătorul general al filmului „Băieți deștepți”, iar rezultatul peliculei l-a lăsat mulțumit pe bărbat. Cu toate că „nu se declară actor”, Tiberiu Ioana a reușit o performanță având în vedere că bugetul filmului său a fost unul foarte strâns.

Fiind un film românesc „atipic”, așa cum l-a denumit Tiberiu Ioana, producătorul general al peliculei, „Băieți deștepți” ar trebui să reprezinte o creație „tipic americană”, în stilul filmelor comerciale de acțiune de la Hollywood. Proiectul devenit realitate reprezenta pentru TIberiu Ioana un „vis încă din copilărie”, putând spune acum că „a reușit să-și împlinească unul dintre scopurile propuse de ani de zile”.

Vezi și: Silviu Mircescu și Silviu Costache, dezvăluiri din spatele scenei. Cum văd cei doi actori rezultatele filmului „Băieți deștepți” la o săptămână de la lansare /EXCLUSIV

De asemenea, „actorii au acceptat sume mai mici pentru eforturile lor decât ar fi fost normal”, tocmai pentru că nu a fost utilizat un buget atât de mare. Pe lângă acest aspect, majoritatea membrilor casting-ului se află în relații de prietenie, în acest fel luând naștere „Băieți deștepți”.

Cu ocazia avanpremierei peliculei, Tiberiu Ioana ne-a spus că acesta s-a dorit a fi un „film comercial de acțiune, în stilul celor americane”, lucru care a și fost observat de spectatori.

Mai mult, odată împlinită lansarea, „Băieți deștepți” a ocupat locul doi în Box Office-ul din România, ep primul loc fiind „Nuntă pe bani”, produs chiar de Mircea Bravo și echipa sa.

Vezi și: Ruby, detalii inedite despre rolul din „Băieți deștepți”. Unde a surprins-o războiul dintre Israel și Palestina /EXCLUSIV

În cele din urmă, Tiberiu Ioana ne-a transmis că „este împăcat cu rezultatele filmului său” și că „ ce a fost greu a trecut”. Ei încă așteaptă cifrele, deși rezultatele au fost de la sine înțelese.

„Sunt împăcat. S-a făcut lansarea. A trecut ce a fost mai greu. Acum așteptăm cifrele. Sunt foarte mulțumit, pentru primul meu film realizat, să fii pe locul doi în România, în Box Office, cred că e o realizare. Nu cred că aș fi schimbat nimic la el. Mie îmi place foarte mult, cred că este un film ce are toate ingredientele- comedie, acțiune, și nu, nu cred că aș fi schimbat nimic.”, ne-a spus, în exclusivitate, TIberiu Ioana.

Vezi și: Johhny Romano: „Eu sunt al lui Connect-R”. Artistul fenomen a debutat și în cinematografie /EXCLUSIV

Cu o altă ocazie, l-am întrebat pe producătorul general dacă acesta este modul în care se poate dezvolta industria cinematografiei din România, prin pasiune, și nu prin bani:

„Cu siguranță da. Dacă fiecare s-ar implica mai mult, dacă am găsi mai multă înțelegere din partea autorităților, cu siguranță da. S-ar putea face mai multe filme, și mai de calitate.”, ne-a spus Tiberiu Ioana, la avanpremiera „Băieți deștepți”.

El a mai spus în trecut că „este un altfel de film”, numai prin faptul că este „o producție realizată cu prietenii”, iar printre aceștia s-au numărat Alex Velea, Ruby, Sergiu Mircescu, Silviu Costache, Olimpia Melinte, Dan Bursuc, dar și Cristian Iacob.

Vezi și: Olimpia Melinte, părerile primite în urma rolului din „Băieți deștepți”. Ce ar fi îmbunătățit artista la personajul „Elena”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Exclusiv
Tagurile articolului: baieti destepti  cinematografie  interivu  k fetele  producator general  tiberiu ioana 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”




pixel