Carmen Brumă, despre lupta cu kilogramele în plus: „Nu reușeam să mă împac cu mine la dimensiunile acelea”
Ingrediente:
400 g de ciuperci
1 ceapă mare
1 ardei gras
2-3 roşii proaspete
50 ml de ulei
sare piper
pătrunjel sau mărar proaspăt
Mod de preparare:
Ceapa și ardeiul vor fi tocate mărunt și călite în ulei pentru câteva minute. Lăsăm pe foc până când ceapa devine sticloasă.
Adăugăm peste ceapă și ardei, ciupercile tăiate cuburi. Punem roșiile tocate mărunt, condimentăm cu sare și piper. Lăsăm la foc domol 15 minute.
Servim tocănița presărată cu pătrunjel sau mărar proaspăt.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: ciuperci mamaliguta retete tocanita