Cum se termină războiul dintre Cristina Cioran și fostul său iubit. Carmen Harra: „Nu a fost o întâmplare că a apărut în viața ei”
Ingrediente:
300 g năut uscat
3-4 roșii mari
3 linguri ulei vegetal
2 cepe
2 ardei grași
1 morcov
1 linguriță cimbru uscat
sare
piper
Mod de preparare:
Năutul trebuie spălat și lăsat la înmuiat, în apă cât să îl acopere timp de 8-10 ore.
Îl punem la fiert într-o oală cu apă. Adăugăm sare și lăsăm pentru circa 40 de minute.
Curătăm legumele și le tocăm mărunt.
Le punem la călit într-o tigaie cu puțină apă și ulei. După 3 minute adăugăm roșiile tăiate cubulețe și năutul fiert și scurs bine.
După ce a scăzut lighidul din tigaie, condimentăm cu cimbru, sare și piper.
Tocănița este gata. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: naut retete tocanita
Alexandra Duli a vorbit despre...
Cupa României va avea un nou...
Jonice Webb, expert în...