Ultimele cuvinte ale lui Rudel Obreja, înainte să moară. Și-a prezis moartea: „Nu voi uita niciodată cum mi-a zis că...”
Data publicării:
Văduva lui Rudel Obreja a dezvăluit cum au arătat ultimele clipe din viața acestuia. 

Rudel Obreja s-a stins din viață pe 12 martie, după o luptă grea cu o boală cruntă, cancerul. Fostul președinte al Federației Române de Box a fost condamnat la 5 ani de închisoare, după ce a fost găsit vinovat în dosarul „Gala Bute” și, chiar dacă a sperat până în ultima clipă că va fi eliberat pentru a se putea recupera în cele mai optime condiții, acesta a pierdut lupta cu viața. Acum, văduva lui, Antonia Obreja, dezvăluie care au fost ultimele sale cuvinte, rostite înainte să părăsească această lume. 

„A plecat împăcat cu toată lumea. Nu mai purta nimănui niciun fel de pică. Ba chiar mi-a spus că își dorește ca Dumnezeu să-i ierte pe călăii săi! ”I-am iertat pe toți”, așa mi-a zis!”, a declarat Antonia Obreja, pentru Playtech Știri.

Te-ar putea interesa și: Rudel Obreja a murit. Liga Profesionistă de Box a făcut anunțul: „Drum lin printre stele!”

Rudel Obreja și-a presimțit sfârșitul

Mai mult, văduva acestuia spune că Rudel Obreja a simțit faptul că trăiește ultimele clipe din viață. Bărbatul,  care s-a confruntat mai mult timp cu cancerul, a sperat până în ultima clipă că-l va învinge, însă se pare că boala a fost mult prea avansată, iar diagnosticul teribil nu a mai putut fi combătut în niciun fel. 

„Și-a simțit sfârșitul aproape. Nu voi uita niciodată cum mi-a zis că urmează să ne părăsească. ”Eu astăzi voi pleca!” . Și așa a și fost!”, susține femeia. 

Văduva sportivului nu și-a dorit să povestească mai multe detalii despre cea mai neagră perioadă din viața soțului ei, dorindu-și ca toată lumea să-și amintească de el așa cum arăta în perioada sa de glorie. 

„Nu vreau acum să spun nimic mai mult! Ce-a fost a fost!”, a conchis văduva fostului mare sportiv de performanță.

Te-ar putea interesa și: Carmen Harra, previziuni despre soarta Elenei Udrea, după ce a fost condamnată la 6 ani de închisoare: „Intră într-un an karmic. Nu mai are loc de întors”

Rudel Obreja a sperat până în ultima clipă în prescrierea faptelor

Anul trecut, de pe patul de spital, Rudel Obreja susținea faptul că a ajuns în spatele gratiilor pe nedrept și spera că va fi eliberat de acolo, pentru a putea beneficia și de cele mai bune tratamente, în lupta cu cancerul.

„Am nevoie de tratament in condiții UMANE, de grija medicilor și a familiei mele, extrem de importante în contextul actual și iată de ce:
– stau într-un salon de spital, aproape tot timpul cu perfuzii, care-mi atenuează durerile crunte;
– sunt păzit de gardieni în salon, corp la corp, zi și noapte
– nu am telefon, doar 5 vizite PE LUNĂ ale soției, deci nu am capacitatea de mișcare pentru a începe tratament sau operație chirurgicală.

Cer să mi se recunoască DREPTUL conferit de Lege, al întreruperii executării pedepsei, pentru a începe demersurile medicale în România sau în străinătate! VREAU SĂ TRĂIESC”, scria Rudel Obreja pe Facebook, anul trecut.

Elena Udrea, mesaj după moartea fostului sportiv

Elena Udrea nu a putut să ocolească acest subiect și a scris un mesaj destul de controversat pe rețelele de socializare, unde acuză autoritățile de moartea acestuia. Boala a fost declanșată în urma unui șoc, anume cel al condamnării la închisoare, iar când primele simptome au apărut, Rudel Obreja nu a avut posibilitatea de a se tratat corespunzător, spune blondina. 

„Fără îndoială că boală lui s-a declanșat din cauza hărțuirii, timp de 8 ani, în dosarul “Gala Bute”. A fost arestat de trei ori în acest timp ca și mine, ultima dată pe 7 aprilie anul trecut. Reîncarcerarea a fost un șoc pentru el. Nu se aștepta că decizia CCR să nu fie respectată. A intrat în pușcărie sănătos, însă epuizat sufletește de atâta nedreptate. Suferința pentru copiii mici și soția care-l așteptau acasă, așa cum povestește cel cu care a fost închis de fiecare dată, a pricinuit declanșarea acestei boli crunte. După o luna a început să se simtă rău, însă doctorul de la Jilava nu l-a luat în serios și încă două luni a fost ținut în penitenciar cu diagnostice și tratamente greșite.

După patru luni, în sfârșit au acceptat să îl trimită la spitalul Fundeni, unde i s-a descoperit un cancer la pancreas. Din păcate era prea târziu, boala fiind în faza terminală. Datorită presiunii mediatice, a fost eliberat, fără a i se permite, inițial, să părăsească țară pentru a putea primi tratamentul adecvat. Dacă pe 7 aprilie decizia CCR ar fi fost respectată, Rudel Obreja ar fi fost în libertate. Chiar dacă boală s-ar fi declanșat, cred cu tărie că ar fi avut șansa să o descopere la timp și să înceapă imediat tratamentul oncologic.”, este o parte din textul scris de Elena Udrea pe rețelele de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Sport
Tagurile articolului: elena udrea  moarte  motiv  rudel obreja  ultimele cuvinte 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




Doliu în lumea fotbalului din România! A murit Petre Butufei

Este doliu în lumea fotbalului din România. Fotbalistul...

pixel