Un bărbat și-a înscenat moartea, după care s-a afișat la propria înmormântare într-un elicopter. Lecția pe care și-a dorit să le-o dat apropiaților
Data publicării:
Un bărbat a șocat pe toată lumea după ce s-a afișat la propria înmormântare, după ce toată lumea credea că este mort.

Un bărbat a devenit viral, după ce a pus în practică o farsă uriașă, pentru rudelor sale, dar și pentru toți cei care l-au cunoscut, dorindu-și să le dea tuturor o lecție de viață. Foarte mulți oameni s-au gândit, cel mai probabil, la momentul în care vor dispărea de pe lume, la înmormântare, dar și la suferința pe care o vor lăsa în urmă, însă acest bărbat nu mai trebuie să reflecte asupra acestor întrebări, întrucât a văzut cu ochii lui cum stau lucrurile, potrivit presei internaționale.

David Baerton, în vârstă de 45 de ani, nu a pus singur planul la punct, ci alături de soția și copiii săi, reușind astfel să-și însceneze propria moarte pentru întreaga familie, fiind organizată chiar și înmormântarea. Pentru a afla cât mai multă lume de aceste funerarii, bărbatul a apelat la ajutorul unuia dintre copiii săi, care a făcut anunțul trist pe rețelele de socializare, unde le-a spus oamenilor ce-l urmăresc că tatăl său, care urma să devină bunic și care era destul de tânăr, s-a stins din viață.

„Odihnește-te în pace, tati. Nu voi înceta niciodată să mă gândesc la tine. De ce este viața atât de nedreaptă? De ce tu? Urma să fii bunic și mai aveai toată viața înainte. Te iubesc! Noi te iubim! Nu te vom uita niciodată.”, a scris unul dintre copiii acestuia în mediul online.

Membrii familiei, prietenii și toți cei care l-au cunoscut au venit cu toții la înmormântare, pentru a-l plânge pe regretatul bărbat și pentru a-și prezenta omagiile.

Citește și: A primit un diagnostic crunt, la scurt timp după ce a mers la plajă. Ce a descoperit femeia: „Un costum de baie mi-a salvat viața”

Lecția pe care a dorit acesta să le-o dea celor dragi

Cu toate acestea, în momentul cel mai trist, când bărbatul era condus către cimitir, Baerton și-a făcut o intrare destul de spectaculoasă, când s-a afișat la propria înmormântare într-un elicopter.

Acesta a coborât din aer cu o întreagă echipă de filmare și i-a salutat pe toți cei de acolo cu: "noroc tuturor, bine ați venit la înmormântarea mea".

O înregistrare video îi arată pe cei dragi cum se grăbesc să-l îmbrățișeze pe Baerton, când își dau seama că el era cel care a coborât din elicopter. Dar, totodată, o mare întrebare rămâne aici, și anume de ce ar alege cineva să facă o astfel de cascadorie nebună și posibil supărătoare pentru ceilalți.

În acest sens, bărbatul a explicat că a vrut să reamintească oamenilor că timpul este prețios și că trebuie să-i prețuim pe cei dragi, cât timp sunt alături de noi. El le-a explicat apropiaților cum s-a simțit exclus în ultima perioadă, dorindu-și astfel să le arate celor din jurul său cât este de firavă viață și că trebuie să profităm de ea la momentul potrivit.

El a spus: "Ceea ce văd în familia mea mă doare adesea, nu sunt niciodată invitat la nimic. Nimeni nu mă vede. Ne-am îndepărtat cu toții. M-am simțit neapreciat. De aceea, am vrut să le dau o lecție de viață și să le arăt că nu trebuie să aștepți până când cineva moare ca să te întâlnești cu el."

VEZI și: Numerologul Anatol Basarab, previziuni pentru finalul anului 2023: „Lumea este guvernată de ceva nevăzut, ceva ascuns"


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Actualitate
Tagurile articolului: barbat  inscenata  moarte 


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel