Un bărbat și-a înscenat moartea, după care s-a afișat la propria înmormântare într-un elicopter. Lecția pe care și-a dorit să le-o dat apropiaților
Data publicării:
Un bărbat a șocat pe toată lumea după ce s-a afișat la propria înmormântare, după ce toată lumea credea că este mort.

Un bărbat a devenit viral, după ce a pus în practică o farsă uriașă, pentru rudelor sale, dar și pentru toți cei care l-au cunoscut, dorindu-și să le dea tuturor o lecție de viață. Foarte mulți oameni s-au gândit, cel mai probabil, la momentul în care vor dispărea de pe lume, la înmormântare, dar și la suferința pe care o vor lăsa în urmă, însă acest bărbat nu mai trebuie să reflecte asupra acestor întrebări, întrucât a văzut cu ochii lui cum stau lucrurile, potrivit presei internaționale.

David Baerton, în vârstă de 45 de ani, nu a pus singur planul la punct, ci alături de soția și copiii săi, reușind astfel să-și însceneze propria moarte pentru întreaga familie, fiind organizată chiar și înmormântarea. Pentru a afla cât mai multă lume de aceste funerarii, bărbatul a apelat la ajutorul unuia dintre copiii săi, care a făcut anunțul trist pe rețelele de socializare, unde le-a spus oamenilor ce-l urmăresc că tatăl său, care urma să devină bunic și care era destul de tânăr, s-a stins din viață.

„Odihnește-te în pace, tati. Nu voi înceta niciodată să mă gândesc la tine. De ce este viața atât de nedreaptă? De ce tu? Urma să fii bunic și mai aveai toată viața înainte. Te iubesc! Noi te iubim! Nu te vom uita niciodată.”, a scris unul dintre copiii acestuia în mediul online.

Membrii familiei, prietenii și toți cei care l-au cunoscut au venit cu toții la înmormântare, pentru a-l plânge pe regretatul bărbat și pentru a-și prezenta omagiile.

Citește și: A primit un diagnostic crunt, la scurt timp după ce a mers la plajă. Ce a descoperit femeia: „Un costum de baie mi-a salvat viața”

Lecția pe care a dorit acesta să le-o dea celor dragi

Cu toate acestea, în momentul cel mai trist, când bărbatul era condus către cimitir, Baerton și-a făcut o intrare destul de spectaculoasă, când s-a afișat la propria înmormântare într-un elicopter.

Acesta a coborât din aer cu o întreagă echipă de filmare și i-a salutat pe toți cei de acolo cu: "noroc tuturor, bine ați venit la înmormântarea mea".

O înregistrare video îi arată pe cei dragi cum se grăbesc să-l îmbrățișeze pe Baerton, când își dau seama că el era cel care a coborât din elicopter. Dar, totodată, o mare întrebare rămâne aici, și anume de ce ar alege cineva să facă o astfel de cascadorie nebună și posibil supărătoare pentru ceilalți.

În acest sens, bărbatul a explicat că a vrut să reamintească oamenilor că timpul este prețios și că trebuie să-i prețuim pe cei dragi, cât timp sunt alături de noi. El le-a explicat apropiaților cum s-a simțit exclus în ultima perioadă, dorindu-și astfel să le arate celor din jurul său cât este de firavă viață și că trebuie să profităm de ea la momentul potrivit.

El a spus: "Ceea ce văd în familia mea mă doare adesea, nu sunt niciodată invitat la nimic. Nimeni nu mă vede. Ne-am îndepărtat cu toții. M-am simțit neapreciat. De aceea, am vrut să le dau o lecție de viață și să le arăt că nu trebuie să aștepți până când cineva moare ca să te întâlnești cu el."

VEZI și: Numerologul Anatol Basarab, previziuni pentru finalul anului 2023: „Lumea este guvernată de ceva nevăzut, ceva ascuns"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Actualitate
Tagurile articolului: barbat  inscenata  moarte 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel