Cinci băuturi uimitoare care te scapă de grăsimea de pe burtă
Data actualizării:
Data publicării:
Specialiștii au dezvăluit care sunt băuturile care ajută la arderea grăsimii nedorite din zona abdominală.

Consumul de băuturi bogate în calorii pot îngrășa uneori la fel de ușor ca și cum ai merge frecvent la un bufet, unde există mâncare la discreție. Nu ar fi grozav, în schimb, dacă ai putea bea un elixir magic care să te ajute să pierzi kilogramele în plus? Din păcate, acest lucru nu este în întregime posibil. 

"Nu există un elixir magic. În pofida agitației de marketing pentru shake-urile de slăbit și "băuturile care ard grăsimile", nu există niciun preparat lichid pe care să-l înghițiți și care să vă distrugă celulele grase.

Cu toate acestea, există băuturi mai bune pentru tine care nu vor contribui la o burtă mai mare - dimpotrivă, anumite băuturi pot ajuta la topirea mai rapidă a grăsimilor prin stingerea poftelor, ceea ce te poate ajuta să nu mănânci calorii în plus care vor sfârși sub formă de grăsime pe burtă, precum și prin stimularea metabolismului, astfel încât organismul tău să poată arde grăsimile mai eficient.”, spun specialiștii, potrivit EatThis

1. Smoothies

De multe ori, atunci când ne dorim ceva dulce sau când ne este foame, este posibil ca organismul nostru să aibă poftă de zahăr. Aceste pofte dulci ne pot crea probleme dacă încercăm să slăbim, deoarece putem ajunge la gustări dulci, alimente ultraprocesate, cum ar fi produsele de patiserie ambalate, sau putem ajunge la băuturi îndulcite cu zahăr, cum ar fi sucurile. Nu numai că aceste alimente și băuturi sunt încărcate cu calorii suplimentare, dar excesul de zahăr adăugat a fost legat în mod specific de o creștere a grăsimii viscerale - cunoscută și sub numele de burtă sau grăsime abdominală.

O modalitate excelentă de a satisface aceste pofte, evitând în același timp excesul de zahăr adăugat, este un smoothie. Puteți face unul acasă și să adăugați fructele preferate, verdețuri și laptele preferat. Acest lucru vă va oferi posibilitatea de a vă controla ingredientele, de a reduce consumul de zahăr adăugat și de a vă satisface în continuare pofta de dulce cu ajutorul fructelor.

VEZI și: Kangoo Jumps, antrenamentul ideal pentru slăbit și distracție. Tot ce trebuie să știi despre acest sport / EXCLUSIV

2. Băuturi fără calorii

"Băuturile îndulcite cu zahăr sunt foarte bogate în calorii. Acestea pot contribui la creșterea glicemiei și la creșterea grăsimii de pe burtă. Aș spune că băuturile fără calorii, în general, vă vor reduce aportul caloric, ceea ce v-ar putea ajuta să pierdeți câteva kilograme. Atunci când slăbești, vei pierde acea grăsime viscerală, precum și alte depozite de grăsime din corp.", continuă specialiștii. 

Pentru a arde grăsimea de pe burtă, veți dori să înlocuiți acele băuturi îndulcite cu zahăr cu băuturi cu conținut scăzut sau fără calorii, cum ar fi apa. Studiile sugerează că mărirea aportului de apă poate ajuta la stimularea metabolismului, astfel încât corpul tău să poată arde grăsimile mai eficient.

3. Ceai verde

Pentru băuturi energizante, care ajută la topirea grăsimii de pe burtă, începeți să savurați un ceai verde, care conține cofeină și catechine - care sunt compuși bioactivi ai plantelor.

"Aceste două componente principale au șansa de a ajuta la îmbunătățirea oxidării grăsimilor (capacitatea de a arde grăsimile). Doar pentru că bei mult ceai verde, nu înseamnă că vei topi ca prin magie toată grăsimea de pe burtă. Cu toate acestea, cu siguranță poate ajuta un pic.", spun specialiștii. 

Citește și: Cum obținem un abdomen plat, cu pătrățele. Gabriela Iacob: „Cel mai important este să fim pe deficit caloric”

4. Ceai negru neîndulcit

Dacă nu vă place gustul amar al ceaiului verde, aveți o altă opțiune sănătoasă: ceaiul negru. Bogat în flavonoide naturale, ceaiul negru a fost prezentat ca fiind o băutură sănătoasă pentru inimă, care poate chiar ajuta la reducerea tensiunii arteriale. Și aceleași flavonoide pot juca un rol benefic în reducerea grăsimii de pe burtă, sugerează cercetările. 

 

5. Cafeaua

Consumul de băuturi cu cofeină  s-au dovedit a fi eficiente în suprimarea apetitului la unele persoane, ceea ce poate duce la reducerea aportului de calorii și poate reduce grăsimea de pe burtă. Iar unele cercetări demonstrează că "cofeina stimulează termogeneza, ceea ce, în esență, face ca organismul nostru să producă mai multă căldură și să ardă calorii și energie suplimentară".

Pe lângă conținutul său de cofeină, cafeaua poate susține, de asemenea, un intestin sănătos, care joacă un rol cheie în metabolism. 

Citește și: Antrenamentul care topește grăsimile. De ce fug femeile de el: „Nu te transformă din femeie în bărbat!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Calatorii
Tagurile articolului: bauturi  beneficii  cafea  dietă  grasime abdominala 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




Tendințele gastronomice din Dubai

Dubaiul se mândrește cu o gamă impresionantă de experiențe culinare, cu un...

pixel