Gordon Ramsay: TOP trei destinații culinare. Unde a găsit cea mai bună mâncare din lume: „M-am îndrăgostit. A fost chiar peste așteptări"
Data actualizării:
Data publicării:
Gordon Ramsay a dezvăluit care sunt cele trei destinații preferate, în materie de gastronomie. 

Gordon Ramsay: "Departe de capcanele turistice, mâncarea a fost chiar peste așteptări"

Gordon Ramsay a fost invitat în cadrul podcastului realizat de YouTuberul Cho Seung-yeon. Aflat într-o scurtă vizită în Seul, celebrul bucătar a vorbit despre preferințele sale culinare, dar și despre destinațiile în care consideră că a mâncat cel mai bine. 


Într-un interviu intitulat "Gordon Ramsay on UK food's terrible reputation" (Gordon Ramsay  despre teribila reputație a mâncărurilor din UK), cei doi au vorbit despre mai multe subiecte, de la secretele bucătarilor celebri până la recomandări pentru a găsi mâncare bună în Londra.

Ramsay dezvăluie că adoră  bucătăria indiană, și că chicken tikka masala este una dintre mâncărurile preferate din Marea Britanie, la fel ca și mâncarea jamaicană. Mai mult, el îi îndeamnă pe turiști să viziteze Notting Hill, "o zonă cu adevărat interesantă".

Topul destinațiilor preferate, din punct de vedere culinar

La un moment dat, Cho l-a întrebat pe Ramsay: "Care ar fi, după părerea dumneavoastră, destinația culinară nr. 1?". Iar Ramsay, care a câștigat un total de 18 stele Michelin de-a lungul carierei sale, a numit trei destinații:

Destinația nr. 1: Laos. "Am ieșit recent din Laos", a spus el. "Întorcându-mă în provincie și petrecând timp în mediul rural, departe de capcanele turistice, mâncarea a fost pur și simplu ieșită din comun."


Destinația nr. 2: Vietnam. "Mâncare grozavă. M-am îndrăgostit. O abordare atât de umilă a mâncării incredibile", a spus el.


Destinația nr. 3: Spania. Sau, mai exact, Madrid. "Sunt atât de multe lucruri interesante care se întâmplă și în Madrid", a spus el.

 

"Am ocazia să-mi provoc papilele călătorind în toată lumea și găsind cele mai bune locații", a adăugat Ramsay . "Dar, da, Laos. Frumos."

Laos - o țară din Asia de Sud-Est care se învecinează cu Myanmar, Vietnam, Thailanda, Cambodgia și China - este poate cel mai bine cunoscută pentru larb (scris alternativ "laap", o salată de carne), tam muk muang (o salată de papaya verde) și orez lipicios.

 Laos are cel mai mare consum de orez pe cap de locuitor din lume. În medie, se consumă anual 377 de kilograme de orez  pe persoană. 

În plus, Institutul Internațional de Cercetare a Orezului a numit Laos un "paradis al colecționarilor", deoarece are unul dintre cele mai ridicate grade de biodiversitate a orezului din lume.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Calatorii
Tagurile articolului: gordon ramsay  laos  mancare  SPANIA  vietnam 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




Tendințele gastronomice din Dubai

Dubaiul se mândrește cu o gamă impresionantă de experiențe culinare, cu un...

pixel