Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”
Data actualizării:
Data publicării:
Spiritele se încing din ce în ce mai tare la Survivor All Stars, iar strategiile par că devin și ele tot mai ample.

Consiliul de eliminare de la Survivor All Stars din ediția de pe 25 aprilie 2024 a adus cu sine extrem de multe surprize în rândul concurenților, dar mai precis în rândul foștilor Faimoși, care au avut parte de un avantaj uriaș și, anume, simbolul de imunitate pe care Zanni a avut șansa de a-l găsi înaintea celor rămași în camp. Astfel, acesta s-a hotărât să-i ofere imunitate deplină Ștefaniei Stănilă și, în cazul în care voturile majoritare ar fi trimis-o pe aceasta la duel, ar fi fost salvată. În caz contrar, dacă Zanni nu ar fi intuit bine pe cine și-ar fi dorit Războinicii să trimită acasă, simbolul ar fi fost inutil și s-ar fi anulat. 

„Ștefi ești salvată de Zanni. Ai imunitate conferită de simbolul descoperit de Zanni în cufăr.”, a fost anunțul lui Daniel Pavel.

„Nu știu ce voturi au făcut ei, că poate au gândit mai departe decât mine, însă atât am putut face. Simbolul acesta nu ne-a dat mare avantaj, ne-a dat doar o șansă de a face ceva, sper să fi avut dreptate și să o fi folosit înțelept. Mă gândesc că poate au făcut și ei ceva mai departe.”, a spus Zanni.

Citește și: Situație fără precedent la Survivor All Stars. Consiliul de eliminare a luat o întorsătură neașteptată: „Nu te cred!”

Cine merge la duelul de eliminare

Dacă foștii Războinici au votat în grup același nume, acela fiind Ștefania Stănilă, după cum a intuit Zanni, Faimoșii și-au făcut o altă strategie și au decis să voteze câte o persoană diferită din grupul advers, adică pe Andrei, Sorin, Alex Delea, Robert, lucru la care nu s-a așteptat nimeni. 

„Asta este o lovitură de maestru, nu am mai avut așa ceva în acest sezon. Deci la duelul eliminatoriu avem Andrei, Sorin, Robert și Alex Delea. Avem patru și nu sunt toți, pentru că mai trebuie un nume, iar Ștefania tu-l vei da.”, a mai spus Daniel Pavel.

„Ștefania, jucăm strategic, ei au jucat-o strategic. Abia acum începe strategia.”, a spus și Sorin.

„A fost urât, noi n-am dat sportiv”, a mai spus și Andrei Ciobanu.

„Dacă tot vor să ne jucăm strategic. Eu am simțit-o și am știut că ăsta va fi jocul lui. Am spus-o, dar am zis să ne păstrăm votul, eu am simțit că vor face asta. Ținând cont că sunt patru dintre colegii mei la joc și vor să joace ca bărbații, votul meu este strict joc de bărbați, Zanni.”, a spus Ștefania Ștefan.

Citește și: Câte kilograme a slăbit Jador la Survivor All Stars. Artistul este mândru de forma fizică din prezent / video

Cinci concurenți la duelul de eliminare

Așadar, pentru prima dată în acest sezon, cinci concurenți All Stars se vor lupta pentru a rămâne în continuare în cadrul acestei competiții. 

„Zanni, duel alături de Sorin, Andrei, Robert și Delea, urmează o mare bătălie, este o premieră absolută în sezonul suprem, unul dintre voi va pleca acasă.”, a mai spus Daniel Pavel.

VEZI și: Detaliile pe care nu le cunoști despre Survivor All Stars. Lola Crudu: „Oamenii judecă, dar asta ar trebui unii să înțeleagă” / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel