Babasha tună și fulgeră, după imaginile indecente cu el care au apărut pe internet. Artistul o amenință pe tânăra care a făcut videoclipul public: „Să te pregăteşti de ce este mai rău”
Îmbunătățirea digestiei și îngrijirea sănătății intestinale ar putea atenua balonarea și disconfortul, iar integrarea alimentelor fermentate în dieta ta poate avea un impact major asupra stării tale generale de bine.
Iată care sunt cele patru alimente fermentate de top pe care să le încercați pentru o digestie mai bună și un intestin mai sănătos, și pe care veți dori să le adăugați la următoarea listă de cumpărături, potrivit Shefinds.
Kefirul este un iaurt fermentat care este cunoscut pentru susținerea sistemului imunitar și chiar pentru reducerea severității intoleranței la lactoză, a declarat Sarah Anderson pentru Shefinds.com. Cu toate acestea, iaurtul în ansamblu este un excelent adaos fermentat la dieta ta. "Potrivit unui studiu, consumul a șase porții de alimente fermentate, cum ar fi iaurtul, pe zi a dus la o mai bună diversitate a microbiomului și la reducerea markerilor de inflamație", explică nutriționistul Samantha Cassetty, pentru sursa citată. "Acești factori vă pot reduce riscul de numeroase afecțiuni, inclusiv afecțiuni autoimune, diabet de tip 2, boli de inimă și tulburări de dispoziție, cum ar fi depresia și anxietatea." , a mai spus expertul.
Atât natto, cât și tempeh sunt exemple de soia fermentată, ceea ce le face nu numai surse excelente de proteine vegetale, ci și ingrediente excelente pentru a vă îmbunătăți sănătatea intestinală. "Natto este un fluidifiant natural al sângelui", adaugă Anderson. Natto este adesea servit cu orez, ceea ce îl face un fel de mâncare hrănitoare și prietenoasă cu intestinele, care să acționeze ca una dintre porțiile dvs. de alimente fermentate pe parcursul zilei, iar tempeh poate fi complementar la o serie de opțiuni de stir fry și salată pentru un plus de volum.
Varza murată, cunoscută și sub numele de varză fermentată, este una dintre cele mai ușoare opțiuni pe care le puteți integra în dieta dvs. ca garnitură la mesele care vă vor îmbunătăți sănătatea intestinală și vă vor permite să vă simțiți bine. "Varza tocată fermentată scade tensiunea arterială și protejează vasele de sânge", notează Anderson. Scăzută în calorii și bogată în probiotice, acest clasic german este minunat pentru a reduce riscul de îmbolnăvire, oferind în același timp o mulțime de beneficii pentru sănătatea dumneavoastră digestivă.
Poate unul dintre cele mai populare produse fermentate de pe această listă, kombucha este plină de probiotice și de o aromă excelentă pentru a vă îmbunătăți sănătatea intestinală, pentru a vă stimula sistemul imunitar și chiar pentru a oferi organismului dumneavoastră energie naturală pentru a înlocui cafeaua sau sifonul. "Pe lângă [probioticele și antioxidanții polifenoli] și impactul consumului de alimente fermentate asupra microbilor intestinali, kombucha are proprietăți antibiotice și antiinflamatorii", explică Cassetty.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Diete
Tagurile articolului: alimente balonare digestie fermentate intestin kefir
Daniela Simulescu, astrolog DC...
Celebra nutriționistă Mihaela Bilic a analizat un mit...
Ruxandra Pleșea, medic...
O nutriționistă a arătat care...
Doctor Mihail a explicat,...