5 REȚETE de mic dejun de POST, care pot fi și desert
Data publicării:
Valentin Vasile, specialist în personal training și nutriție sportivă, ne propune cinci variante de mic dejun de POST, care pot fi și desert. 

"1. Chia porridge cu lapte de cocos, fulgi de ovăz, fructe de pădure

Ingrediente:
Semințe de chia - 25 g
Lapte de cocos - 120ml
Fulgi de ovăz - 2-3 linguri
Fructe de pădure 1/2 cană
Miere 1/2 linguriță

Se pun semințele la inmuiat in laptele de cocos si se lasă la frigider 1 oră.
După o oră se scoate de la frigider.
Se adaugă intr-un pahar fructele de pădure taiate în bucățele, se pun fulgii de ovăz peste fructe și se adaugă amestecul de lapte cu chia, deasupra se pun bucățele de fructe și miere.

 

Citește continuarea pe DC Medical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Retete
Tagurile articolului: cocos  dietă  mic dejun  post  rerete 






pixel