Bursucu, amenințat de Leo de la Strehaia. Motivul pentru care sponsorul maneliștilor și-a ieșit din fire: „S-a apucat să dea declarații urâte”
Iată lista cu 8 cele mai bune alimente de consumat pe caniculă:
1. Roșii
Roșiile au un conținut ridicat de licopen, un antioxidant, cunoscut ca un puternic agent de prevenire a cancerului. Roșiile roșii sunt 94% apă, în timp ce soiul verde este de aproximativ 93% H20. Delicios într-o salată sau perfect într-un sandviș, este ușor să introduceți acest fruct în mesele dvs. zilnice.
2. Verdețuri
Verdețurile de un verde întunecat sunt compuse din 80 - 95% apă, ceea ce le face foarte ușor de digerat. Aceasta înseamnă că trec rapid prin sistemul digestiv, oferind o senzație de răcire în corp.
3. Pepene
Pepenele rece stinge chiar și cea mai puternică sete și este răcoritor. Pepenele galben sau cel verde au un conținut scăzut de calorii și un conținut ridicat de apă (95%).
4. Castraveți
Castraveții sunt o legumă excelentă pentru zilele fierbinți de vară, deoarece conțin multă apă (95% apă). Trebuie mâncați cruzi, pentru că odată ce le gătiți, pierd din apa și calitățile răcoritoare.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Diete
Tagurile articolului: alimente canicula castraveti pepene roșii vara
Daniela Simulescu, astrolog DC...
Jonice Webb, expert în...
Medicul Mihail Pautov a...