A mâncat doar carne și grăsimi timp de șase luni. Cum arată femeia care a renunțat la legume și fructe: „Mănânc doar unt, burgeri și șuncă”
Data publicării:
O femeie a slăbit 13 kilograme, în 6 luni, mâncând doar carne și grăsimi. 

„Mănânc doar unt, burgeri și șuncă - am slăbit 13 kilograme și acum am pielea curată”, se mândrește femeia, care dezvăluie că nu s-a mai atins de fructe și legume.

O femeie susține că a slăbit 13 de kilograme cu o dietă bazată exclusiv pe carne  și adună milioane de vizualizări pe TikTok în acest proces.

Senzația TikTok, Courtney Luna, în vârstă de 38 de ani, a petrecut ani de zile urmărind diete la modă înainte de a decide, în urmă cu șase luni, că va mânca doar burgeri, friptură și șuncă, brânză și unt. Ea susține că se simte mai bine ca niciodată, după ce a slăbit, iar tenul ei arată fabulos.

Mai mult decât atât, ea susține că s-a simțit chiar mai puțin anxioasă și a renunțat cu totul la medicamente pentru depresie.

"Mănânc doar carne și produse de origine animală, așa că o mulțime de burgeri, chiftele, ouă, friptură, șuncă, multă smântână, unt și brânză", a declarat femeia din California pentru Kennedy News. "Nu am legume sau fructe și nici măcar nu am condimente. Legumele și fructele pot cauza o mulțime de probleme pentru oameni...". . iar persoanele cu boli autoimune sau boli de piele pot fi sensibile".

Cât de sănătoasă este dieta urmată de aceasta

Tânăra mănâncă doar produse de origine animală pentru a-și menține sănătatea; cu toate acestea, Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor nu sunt de acord. Acesta sfătuiește ca o "varietate" de fructe, legume și cereale să facă parte dintr-o dietă sănătoasă, alături de surse de lactate cu conținut scăzut de grăsimi și diferite surse de proteine.

Luna susține că își obține toate substanțele nutritive de care are nevoie din produsele de origine animală și vrea să renunțe la "gazele și balonarea" provocate de legume, precum și să omită carbohidrații și zaharurile din fructe.

"Pot obține toți nutrienții de care am nevoie din carne. Nu vreau gazele și balonarea de la legume. În ceea ce privește fructele, nu este bine să urmezi o dietă bogată în grăsimi și, în același timp, să consumi carbohidrați și zahăr", a spus ea. "Trebuie să alegi o singură sursă de combustibil. Fie arzi grăsimi, fie arzi carbohidrați. Eu mă simt mai bine cu grăsimi".

 

Într-un clip viral online, femeia mușcă dintr-un pachet de unt. 

Criticii de pe internet i-au desființat dieta, spunând că este periculoasă și că ar putea duce la un nivel ridicat de colesterol, boli de inimă și alte probleme de sănătate, însă lui Luna nu-i pasă. Ea este hotărâtă să facă această dietă să funcționeze pentru ea și insistă că este cheia sănătății sale.

"Este împotriva a tot ceea ce ni s-a spus că este sănătos pentru noi", a spus ea. "În ultimii doi ani, mi-am deschis ochii la faptul că am crezut orbește tot ce ni s-a spus. S-a întâmplat o mulțime de întrebări despre tot ceea ce se întâmplă."

Cum arată meniul zilnic

La micul dejun, ea va mânca două chiftele de un sfert de kilogram îmbibate în trei linguri de unt; la prânz, mai mult din același lucru împreună cu șuncă; iar la cină, mănâncă friptură și "înghețată carnivoră" făcută cu smântână și gălbenuș de ou.

@itscourtneyluna What I eat for breakfast on a high fat carnivore diet #carnivorediet #ketovore #carnivoreketo #animalbased #carnivorerecipes ♬ original sound - Carnivore | Animal Based


"Dacă aș mânca un fruct acum, ar declanșa pofta de zahăr", a insistat ea.

Nu numai că Luna a încetat să mai aibă poftă de zahăr, dar chiar așteaptă cu nerăbdare să mănânce în fiecare zi mesele ei dense în carne.


"Poftele au dispărut cu totul", a spus ea. "Odată ce scoți zahărul din organism, nu mai ai acele pofte. Chiar și fiind în preajma lui și știind că ar avea un gust bun, nu există nicio dorință. Dacă aș avea ceva, ar fi o pantă alunecoasă".

 

Așadar, Luna se limitează la cele trei mese pe zi - fără gustări, pentru că mesele ei sunt "atât de sățioase și grăsimile sunt atât de hrănitoare" - și susține că nu se plictisește niciodată de mesele sale monotone.

"Oamenii mă întreabă mereu dacă mă plictisesc să mănânc același lucru. Este atât de ciudat, dar nu o fac. În fiecare zi, mă entuziasmez pentru chiftelele mele de hamburger și fripturile mele", a spus ea. "Am auzit că atunci când fumătorii se lasă de fumat, papilele lor gustative prind viață, iar eu simt că, deoarece mănânc doar carne, carnea este tot ceea ce vrea corpul meu. Este atât de incitant și delicios".

Luna a început această dietă neobișnuită în urmă cu șase luni, alături de soțul ei, iar rezultatele au fost incredibile.

"Motivul principal pentru care am încercat acest lucru a fost pentru că mă simțeam atât de oribil și letargic. Mă trezeam epuizată, iar acest lucru mi-a îmbunătățit drastic energia", a spus Luna, lăudându-se cu pierderea în greutate de 13 de kilograme și cu pielea curată. "Digestia mea este mai bună și nu există gaze sau balonare din cauza fibrelor din fructe și legume. Starea mea de spirit s-a îmbunătățit drastic. Am reușit să renunț la medicamentele pentru anxietate și depresie".

@itscourtneyluna Lunch on a high fat carnivore diet #carnivorediet #ketovore #carnivorerecipes #carnivore #highfatdiet #butter ♬ original sound - Carnivore | Animal Based

 

De fapt, Luna susține că este pentru prima dată când încearcă o dietă în care pierderea în greutate nu a fost deloc în centrul atenției. Acum, ea susține că a găsit ceea ce funcționează pentru ea și că este "durabil".

"Am ținut o keto normală care permite legume și bunătăți. Am încercat Weight Watchers, dieta cu grapefruit, orice, am încercat", a adăugat ea.

Deși recunoaște că primește mesaje negative în online, unde își documentează experiența cu această dietă, Luna susține că aceasta provine din "neînțelegere".

"Ei dred despre colesterolul meu că va fi îngrozitor, iar arterele mele vor fi înfundate și toate concepțiile greșite comune care vin odată cu consumul de carne roșie", a spus ea. "Atunci când fac studii asupra oamenilor care mănâncă carne roșie, ei nu mănâncă doar carne roșie, ci și carbohidrați. Mănâncă un cartof cu friptura lor".

Ea se mândrește cu peste 70.000 de urmăritori pe TikTok, unde împărtășește videoclipuri cu ceea ce mănâncă într-o zi, împreună cu alte informații despre dieta ei. Ea merge chiar până într-acolo încât îi critică pe dieteticienii înregistrați, spunând că oamenii nu ar trebui să îi creadă "orbește", dar telespectatorii se grăbesc să riposteze în comentarii și mulți nu își pot da seama dacă creatoarea glumește sau nu.

"Chiar faci asta sau este o glumă?", a scris un utilizator.

"Asta este keto", a subliniat un altul.


"Dieta ta mă sperie, dar părul tău arată atât de bine", a glumit altcineva.

"Este o șarlatanie absolută. ai nevoie de un echilibru între grăsimi și carbohidrați într-o dietă sănătoasă și durabilă", a scris un alt utilizator pe un alt videoclip.

"Nebunie. Știre de ultimă oră: fructele și legumele sunt bune pentru tine", a fost de acord altcineva.

În cazul în care "apar noi informații" care să arate că dieta lor nu este atât de sănătoasă pe cât credeau, atunci vor "reevalua" - dar până atunci, a spus Luna, este numai carne tot timpul, atâta timp cât analizele de sânge și sănătatea ei mintală sunt "în regulă".

"O voi face pentru totdeauna, atâta timp cât va continua să funcționeze pentru mine și nu vom învăța nimic nou. Am o minte deschisă", a declarat Luna. "Poate că în viitor, când voi avea 75 de ani, voi mânca un covrig sau ceva de genul ăsta, dar acum, nu va face nimic benefic pentru mine."


Dar Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor sunt de altă părere. Aceștia sfătuiesc să se mănânce o "varietate" de fructe, legume și cereale, alături de surse de lactate cu conținut scăzut de grăsimi și diferite surse de proteine.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Diete
Tagurile articolului:   burgeri  carne  dietă  unt 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel