A reușit să slăbească spectaculos după ce a renunțat la băuturile preferate. Incredibil cum a ajuns să arate bărbatul/ FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Un bărbat a reușit să scape de kilogramele în plus, după ce a renunțat la băuturile preferate.

Un bărbat pe nume Scot, în vârstă de 46 de ani, din Norwich a reușit să slăbească spectaculos, după ce a renunțat la alcool timp de un an. Acesta a reușit să slăbească 31 de kilograme. Într-un interviu pentru express.co.uk, bărbatul a povestit că a reușit să slăbească 31 kilograme prin intermediul provocării Un An Fără Bere ( One Year No Bear).

Acesta  a renunțat la alcool timp de un an și a implementat un stil de viață sănătos, făcând regulat antrenamente sportive. Scot a povestit cum arăta viața lui înainte să accepte marea provocare, care i-a schimbat viața.

“Nu mă înțelegeți greșit. Viața mea era destul de bună în multe feluri. Eram relative fericit, aveam o viață de familie împlinită și mulți prieteni, eram ok cu jobul meu. Dar trebuie să recunosc că dieta mea era sărăcăcioasă”, a explicat Scot.

Bărbatul a mărturisit că greutatea lui fluctua des și de cele mai multe ori nu prea se gândea la mâncarea pe care o alegea. Treptat, el a ajuns să fie supraponderal și ce era și mai îngrijorător este faptul că nu făcea deloc mișcare.

“Acel stil de viață nu era bun pentru nimeni, în special când ai trecut de 40 ani”, a mărturisit bărbatul.

 

Bărbatul a luat această decizie, după ce a fost promovat la locul de muncă. Acesta și-a dat seama că lucrurile o să fie din ce în ce mai grele, motiv pentru care era necesar să facă câteva schimbări în viața sa.

“Mereu am încercat să slăbesc, dar nu am renunțat niciodată la alcool în dietele mele. Tocmai de aceea greutatea mea a fluctuat”, a mărturisit Scot.

Scoteam câinii la plimbare în parc și am început să simt atmosfera aia și mi-am dorit să fac parte din ea”, a mai adăugat Scot.

 

Grupul One Year No Beer l-au susținut pe Scot să facă față provocării și a reușit. Scot a început să renunțe la alcool și să facă din ce în ce mai mult sport, reușind să slăbească 31 kilograme.

“A fost dificil. Și cred că primele 28 de zile au fost cele mai grele, dar apoi totul a devenit mai ușor”, a povestit bărbatul.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Diete
Tagurile articolului: alcool  kilograme 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel