Ce ne rezervă astrele până la finalul anului. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cum îți va merge în următoarea perioadă
Dr Michaela Bilic, medic nutriționist, a explicat de ce este bine să consumăm carne de porc.
”Degeaba vrem să dăm vina pe porc când vine vorba de carne împănată, noi suntem singurii responsabili de bucata de carne pe care o alegem: mușchiulețul are cel mai mic conținut de lipide (2-3%), pulpa și cotletul ajung până la 7% grăsime, ceafa are 12-25%, iar costița aproape 45%. Dar stați, că este o grăsime aparte, mult mai sănătoasă decât grăsimea de vită sau de oaie???? Slănina de porc este mai bogată în acizi grași polinesaturati decât în acizi grași saturați, aproximativ 50% dintre lipidele din carnea de porc sunt acizi grași mononesaturați similari cu cei din uleiul de măsline. În plus grăsimea de porc conține acizi grași esențiali Omega 3 (acid linoleic și alfa-linoleic), elemente care conferă acestei cărni calități nutriționale speciale”, a spus medicul nutriționist pe contul de facebook
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Florentina Arcu
Categorie: Sanatate
Tagurile articolului: dr Mihaela Bilic facebook povestea porcului
Daniela Simulescu, astrolog DC...
Anca Hâncu, doctor în...