Ce face Cristina Joia când nu schimbă destine la Visuri la cheie? Detalii surprinzătoare despre viața ei de zi cu zi: „Cred că pur și simplu mă face fericită”
Mihail Pautov susține că oțetul de mere poate fi un aliat important în lupta împotriva kilogramelor în plus. Cu toate acestea, medicul nu recomandă ca acesta să fie băut pe stomacul gol, ci integrat în alimentația zilnică. Într-un videoclip postat pe rețelele sociale, acesta a precizat că folosirea oțetului de mere în preparate cum ar fi ciorbe și salate poate aduce beneficii semnificative în controlul greutății corporale.
„Cum să-ți hrănești corpul sănătos, echilibrat fără diete? Trucul este acidul acetic. Unii oameni recomandă să-l bem pe stomacul gol. Eu nu vă recomand asta. Eu îl pun în ciorbe pentru a o acri, pun în salata pe care o mănânc, nu există salată pe care să o mănânc fără să pun oțet de mere.
În momentul în care mâncăm niște carbohidrați, cum ar fi pâinea, ea este digerată imediat în stomac. Glicemia se duce cam la 30 de minute în sus. Poate să ajungă la 170 mg/dl și apoi se duce în jos, iar asta înseamnă că ne este din nou foame. Dacă aciditatea în stomac este mare nu o să mai avem o creștere mare de glicemie și atunci o să ni se facă foame mai târziu”, a spus medicul Mihail Pautov pe rețelele sociale.
Te-ar putea interesa și: Medicul Mihail Pautov, cel mai sănătos mod de a găti carnea. De ce nu trebuie să o speli înainte și ce nu e recomandat să o rumenești prea mult
Te-ar putea interesa și: Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”
Potrivit medicului Mihail Pautov pe rețelele sociale, este dovedit științific că oțetul întârzie golirea gastrică. După consumul alimentelor, în loc să avem o digestie rapidă în aproximativ 30 de minute, procesul poate întârzia chiar și până la două ore în stomac, având astfel o senzație de sațietate mai lungă.
„Este dovedit științific că oțelul întârzie golirea gastrică. După ce am mâncat, în loc să avem digestia aia rapidă în 30 de minute, să se ducă în intestin și să se absoarbă, alimentele pot să întârzie până la două ore în stomac. Asta ne și dorim. Vrem să mâncăm și să avem o senzație de sațietate mai lungă”, a mai precizat medicul Mihail Pautov pe rețelele sociale.
Te-ar putea interesa și: Cel mai popular medicament al românilor ar putea reduce riscul de cancer de colon. Concluziile celui mai recent studiu
Te-ar putea interesa și: Medicul Mihail Pautov: „Cea mai bună multivitamină”. Sănătate curată, nu alta! O găsiți peste tot și este foarte ieftină
@doctor.mihail Beneficiile oțetului de mere ????????⚕️☝????
♬ original sound - doctor.mihail
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Diete
Daniela Simulescu, astrolog DC...
Celebra nutriționistă Mihaela Bilic a analizat un mit...
Ruxandra Pleșea, medic...
O nutriționistă a arătat care...
Doctor Mihail a explicat,...