Horoscop 25 noiembrie - 1 decembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va primi o veste neașteptată
Ar trebui să fim foarte atenți la ceea ce mâncăm deoarece multe produse ne fac mai mult rău, decât bine. Conform unor studii, printre cele mai toxice alimente se regăsesc margarina, guma de mestecat, băuturile răcoritoare şi anumite dulciuri. De altfel, două dintre cele mai de întâlnite afecţiuni în ultimii ani, obezitatea şi diabetul sunt provocate în mare parte de alimentele pe care le consumăm.
Monitorulcluj.ro scrie și despre "supa la plic cu gust de cancer". Se pare că aceste conțin un exces glutamat de sodiu, E621, adică substanţa care dezvoltă cel mai uşor cancerul. Peste 90% din conţinutul unui plic este mooglutamat de sodiu. Ceea ce nouă ni se pare că este morcov şi pătrunjel, în realitate este cu toul altceva.
De ce n-ar trebui să mâncați niciodată margarină
Citește continuarea pe DC NEWS
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Sanatate
Tagurile articolului: cancer sănătate supa
Anca Hâncu, doctor în...