„Și-a găsit o muză de 18 ani”. Teo Trandafir, reacție virală după ce ce Cătălin Botezatu și-a asumat relația cu Nicolle, iubita mai tânără cu 40 de ani
 Cancerul este o boală cauzată de diviziunea incontrolabilă a celulelor anormale în orice parte a corpului. Sistemul imunitar al organismului se află în mare parte în intestin, motiv pentru care ceea ce mâncăm și absorbim este esențial în lupta împotriva prevenirii cancerului.
Mâncarea este cheia prevenirii cancerului, explică nutriționistul Janvi Chitalia, antrenor integrator în sănătatea microbiomului intestinal și nutriționist funcțional și fondator al Body Cocoon. Potrivit acestuia, mâncarea ar trebui privită ca un medicament, sau să credem în puterile vindecătoare ale alimentelor naturale. El explică despre proprietățile aimentelor:
Ceaiul verde favorizează angiogeneza. Se știe că trei până la patru căni de ceai verde au proprietăți anti-cancer și fitonutrienți și antioxidante
Mure
Citrice
Extract din semințe de struguri
Ulei de măsline
De asemenea, este esențial să elimini sau să minimizezi toxinele, să echilibrezi hormonii, să minimizezi inflamațiile și să te asiguri că capacitatea ta de detoxifiere este mare.
Cum reduc alimentele riscul de cancer, aflați de pe DC Medical.
  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
 
Autorul articolului: Spectacola 
Categorie: Diete 
Tagurile articolului: alimente  cancer  citrice  dietă  

Consumul de apă, un gest atât...



Cozonacul, desertul...
Carmen Brumă spune care sunt...
Celebra nutriționistă Mihaela Bilic a analizat un mit...