Alimentele la care Dana Săvuică a renunțat complet: „La recomandările medicilor”. Care sunt plăcerile nevinovate ale vedetei / video
Data actualizării:
Data publicării:
Dana Săvuică ne-a dezvăluit câteva reguli de bază din dieta sa. 

Dana Săvuică se menține într-o formă fizică excepțională. Vedeta mărturisește că a slăbit acum ceva timp un număr de kilograme suficient de mare, astfel încât să o ajute să se simtă excelent în pielea sa acum. Există însă și câteva „plăceri nevinovate” pe care aceasta spune că le are, în continuare, dar pe care și le satisface doar uneori, în cantități moderate. Despre toate aceste lucruri ne-a vorbit chiar Dana Săvuică, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la SPECTACOLA.

„Mie îmi place brânza foarte mult, mai ales brânzeturile italienești și franțuzești și pastele, orezul. Cumva acestea sunt. De exemplu, în ceea ce privește dieta Nupo, am risotto, care este super delicios și mai alternez. Nu trebuie să ajungem să ne înfometăm sau să restricționăm alimentele, mâncarea care ne face nouă bine mental. Trebuie să simțim și gustul plăcerilor mici, interzise. Dacă mănânci nu o porție mare, ci una mică de paste, de orez sau o înghețată, să spunem că fac asta astăzi, dar 4-5 zile, gata, renunț. Trebuie să existe o autodisciplină, să ne reeducăm puțin.”, a declarat Dana Săvuică, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la SPECTACOLA.

Citește și: Cum a reușit Dana Săvuică să slăbească: „Pentru mine a fost cea mai bună soluție”. Cele mai mari greșeli pe care trebuie să le eviți într-o dietă / VIDEO

La ce alimente a renunțat

Există câteva alimente și la care vedeta a renunțat de ceva vreme și nu neapărat de dragul siluetei, ci din cauza problemelor de sănătate, ne mărturisește Dana Săvuică. Este vorba, în principiu, despre produsele făinoase, cărora însă aceasta le-a găsit și un înlocuitor. De ceva vreme, vedeta ne mărturisește că a adoptat dieta Nupo care, potrivit acesteia, îi oferă câteva alternative la alimentele pe care ea a fost nevoită să le scoată din dieta sa. 

„Nu știu ce să zic, în afara recomandărilor pe care le-am primit de la doctori, iar cel mai important este să ne facem analizele. De exemplu eu am colesterolul puțin crescut și am renunțat la paste, făinoase, înlocuindu-le cu anumite produse din dieta Nupo, pentru că am acolo produse similare. Încerc să fac o cură cu alimentele care mie îmi fac rău.”, a continuat aceasta. 

VEZI și: Alimentul la care Raluka a renunțat complet: „Acesta e secretul principal al unei siluete ok”. Nu-l mai consumă din Asia Express

Principala greșeală pe care trebuie să o eviți într-o dietă

Există, însă, și o greșeală majoră pe care trebuie să o eviți în orice dietă, dacă vrei să te bucuri de rezultate pe termen lung, dar și de o stare de sănătate bună. 

„Cea mai frecventă greșeală este restricția foarte mare, adică practic își reduc aportul caloric într-o manieră care nu poate să fie sustenabilă pe termen lung, cure de înfometare. Se duc către cea mai drastică dietă, pentru că vine vara, e nunta sau pentru alte situații. O astfel de dietă nu are șanse să dureze pe termen lung și produce doar frustrare, eșec, oamenii renunță apoi, nu mai au răbdare pentru altă dietă, e principala greșeală.”, a declarat Șerban Damian, medic nutriționist, în cadrul aceleiași emisiuni.

Citește și: Liviu Vârciu, adevărul despre datoria pe care trebuie să i-o înapoieze lui Nea Marin: „Mi-a dat 30.000, să nu credeți că a uitat moșul”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Diete


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”




pixel