Alimentul care te poate ajuta să obții un abdomen plat. Mulți români îl au în bucătărie și îl consumă adesea
Data publicării:
Iată cum un alimente din frigider te poate scăpa de grăsimea din talie.

Toată lumea își dorește să aibă un abdomen cât mai plat și mărimile perfecte, dacă ar putea fi posibil. Deși nu există o formulă magică pentru a scăpa instantaneu de kilogramele în plus, există, însă, câteva trucuri interesante pe care le poți folosi pentru a putea scăpa de grăsimea abdominală. Specialiștii au identificat, astfel, o legătură destul de mare între consumul de parmezan și dispariția centimetrilor în plus de pe abdomen. 

În acest sens, Lisa Richards, nutriționist, a dezvăluit pentru shefinds câteva dintre motivele pentru care persoanele care aleg să includă în mesele lor parmezanul ar putea avea mai mult noroc la reducerea grăsimii abdominale și la gestionarea greutății generale, decât persoanele care nu au acest obicei alimentar. În principiu, un prim argument este datorat conținutului ridicat de proteine și conținutului redus de grăsimi saturate, spune specialista.

Citește și: Alimentul considerat a fi „aur” pentru ficat și creier. Lidia Fecioru: „Avem nevoie de el”

Beneficiile parmezanului pentru siluetă

Parmezanul nu este recunoscut pentru gustul perfect doar în Italia, ci și în România, unde majoritatea oamenilor adoră acest aliment. Acest lucru este datorat, în primul rând, faptului că poate fi integrat într-o varietate de rețetă, de la paste, salate, până la feluri principale, îmbunătățind considerabil gustul lor. Astfel, după cum spuneam și mai sus, parmezanul poate fi ales cu încredere și de către persoanele care îți doresc să obțină o siluetă mai perfectă și un abdomen mai pronunțat, întrucât valorile sale nutriționale pot face minuni.

"Parmezanul este o brânză tare, maturată, lucru care o face mai densă din punct de vedere caloric pe porție. Acest lucru îți poate oferi atât aroma de care ai nevoie în farfurie, cât și un buget caloric scăzut. Parmezanul este, de asemenea, relativ bogat în proteine, ceea ce poate favoriza sațietatea și poate ajuta la controlul foamei, prevenind, potențial, mâncatul în exces. În plus, oferă o sursă bună de calciu pentru sănătatea oaselor", afirmă Richards.

Ea adaugă, de asemenea, că parmezanul conține, de obicei, mai puține grăsimi saturate decât alte tipuri de brânză, un potențial avantaj pentru sănătatea inimii. Cu toate acestea, este esențial să și acesta sp fie consumat cu moderație, deoarece toate brânzeturile ar trebui să fie savurate în cantități rezonabile, pentru a susține o dietă bine echilibrată și pentru a controla eficient greutatea.

VEZI și: Motivul pentru care NU trebuie să mai pui miere sau îndulcitori în cafea. Lidia Fecioru, semnal de alarmă: „Ne îmbolnăvește. E interzis!” /VIDEO

Parmezanul, ideal pentru un abdomen plat

Așadar, chiar dacă este nevoie de o adevărată rutină alimentară și de cele mai bune alegeri, pentru a avea o siluetă impecabilă, parmezanul te poate ajuta foarte mult în acest proces. Totuși, este esențial să-ți amintești mereu că moderația este cheia întotdeauna, motiv pentru care nu ar trebui să abuzezi de acest aliment și ar trebui să-l folosești doar pentru a da gust și aromă preparatelor tale, nu din abundență. 

Partea cea mai bună este că parmezanul poate fi savurat în diverse moduri delicioase. Fie că îl razi peste pastele proaspăt gătite, îl presari peste o salată sau să îl savurezi alături de un pahar de vin pentru un aperitiv sofisticat, acesta este mereu bine venit. Această brânză versatilă poate, de asemenea, să îmbunătățească aromele supelor, risotto-urilor și chiar să fie savurată ca o gustare de sine stătătoare în orice moment al zilei.

Citește și: Alimentele pe care Lidia Fecioru nu le consumă niciodată. Este împotriva stilului de viață vegan: „Spălarea pe creier de a fi în trend” /VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Diete
Tagurile articolului: abdomen plat  beneficii  dietă  parmezan  silueta 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel