Alimentul care te scapă de gripă și răceală. Carmen Brumă: „Este senzațional”
Data publicării:
Carmen Brumă a dezvăluit un remediu natural prin care putem scăpa de răceala neplăcută. 

Este sezonul gripelor și al răcelilor, când zeci de români ajung zilnic la spital cu fel de fel de simptome neplăcute. De la febră, dureri musculare sau dureri în gât, toate acestea creează un disconfort și ne fac să ne întrerupem activitățile de zi cu zi. Tocmai din această cauză, specialiștii vin cu fel de fel de metode prin care putem să prevenim sau, cel puțin, să diminuăm aceste simptome. Carmen Brumă le-a oferit și ea fanilor săi un remediu natural, pe care oricine este răcit trebuie să-l consume. Celebra nutriționistă promite rezultate garantate. 

„Un aliment care te ajută când ești răcit sau ai gripă, să te simți mult mai bine este banala supă de pui. De ce? Pentru că ea conține un aminoacid, care este cisteină și care contribuie la decongestionarea căilor respiratorii, adică te ajută să scapi de senzația nesuferită de nas înfundat. Dacă adaugi și niște pătrunjel, pentru un aport de vitamina C, este senzațional.”, a dezvăluit Carmen Brumă, pe rețelele de socializare. 

Citește și: „Clacam și mă refugiam în frigider”. Carmen Brumă, după ce a slăbit 37 de kilograme: “Sportul nu este esențial pentru slăbit”

Cum scapi de kilogramele în plus acumulate de sărbători

Soția lui Mircea Badea le este alături fanilor la orice pas, motiv pentru care, recent, aceasta a publicat și o serie de sfaturi esențiale pentru persoanele care vor să scape de kilogramele în plus. Respectate cu strictețe, acestea te vor ajuta să scapi de grăsimea neplăcută de pe burtă, acumulată fie de sărbători, fie de-a lungul anului trecut. 

„Strategie anti-burtă, la început de an:

1.Trei mese principale zilnic cu 4 ore de repaus alimentar între (adică fără ciuguleli). Gustările (1-2) sunt admise doar dacă simțiți pregnant senzația de foame și ea este reală (adică nu pofta „din cap”).

2. Obișnuiți-vă să beți suficientă apă, 35-40 ml/kg corp. Majoritatea persoanelor cu probleme ponderale cu care am lucrat nu beau necesarul de apă pentru organismul lor. Apa nu ține de foame, dar o poate păcăli.

3. Eliminați zahărul și alcoolul din alimentația zilnică și consumați-le doar la „ocazii”, cu titlu de excepție.

4. Nu mâncați carbohidrați periculoși pentru siluetă după apusul soarelui (făinoase, amidonoase, fructe, dulciuri).

5. Faceți diverse tipuri de mişcare (nu doar „tras de fiare”, cardio, yoga etc.)”, a fost mesajul transmis de Carmen Brumă, pe rețelele de socializare.

Te poate interesa și: Carmen Brumă, truc pentru a scoate grăsimea din sarmale: „Toată o să rămână în cratiță”

Sportul nu este esențial în dietă

Carmen Brumă a pus capăt și unui mit, care era întotdeauna pe buzele tuturor. Concret, celebra antrenoare a dezvăluit faptul că nu este nevoie de sport, pentru a ajunge la rezultatele dorite pe cântar, ci tot secretul stă în alimentația echilibrată și sănătoasă. 

„În urma experienței mele de mulți ani și a peste 37 de kilograme slăbite, pot însă să spun că sportul nu e esențial în ecuația slăbirii! Eu la început făceam și sport, țineam și dietă și mă epuizam foarte tare. Clacam și mă refugiam în frigider, puneam kilogramele la loc. Mă jucam cu îngrășat-slăbit. Restricția calorică, alimentația, te ajută să slăbești. Poți să slăbești fără să faci nici un fel de sport. Nu este despre ce să mâncam, este despre ce să nu mâncăm.”, a dezvăluit Brumă, pentru click.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Sanatate
Tagurile articolului: beneficii  Carmen Bruma  raceala  supa de pui  tratament 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite




pixel