Alimentul considerat a fi „aur” pentru ficat și creier. Lidia Fecioru: „Avem nevoie de el”
Data publicării:
Lidia Fecioru a dezvăluit câteva dintre dintre trucurile din bucătărie de care ar trebui să ținem cont, dacă ne dorim o sănătate de fier.

Lidia Fecioru, invitată în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe de la Spectacola, DC News și DC Medical, a făcut mai multe dezvăluiri de care trebuie să ținem cont, pentru un stil de viață cât mai sănătos și echilibrat. Chiar dacă bioenergoterapeuta spune că a eliminat din propria alimentație câteva produse considerate a fi rele pentru organism, aceasta ne mărturisește că nu se ferește deloc de grăsimile naturale, care sunt benefice pentru organism. Mai mult, aceasta ne-a dezvăluit și care este alimentul extrem de utilizat în toate bucătăriile, lucru care, pe termen lung, ne poate afecta, spune Lidia Fecioru. Tocmai din cauza acestui motiv, trebuie să învățăm să-l combinăm cu alte produse sănătoase.  

„Atunci când facem niște cartofi prăjiți în casă este bine să amestecăm un pic de untură cu puțin ulei. Consumul numai de ulei de măsline este interzis. Știi cum se spune: „A spus cineva că este nociv”. Cine e ăla cineva? Cine e? Că ai citit undeva, spune așa. Cine are un doctorat în alimentație niciodată nu-ți va spune să nu mănânci untură, unt.”, spune Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, în exclusivitate la Pastila de Frumusețe de la Spectacola, DC News și DC Medical.

Te-ar putea interesa și: Alimentele pe care Lidia Fecioru nu le consumă niciodată. Este împotriva stilului de viață vegan: „Spălarea pe creier de a fi în trend” /VIDEO

Youtube video image

Cu ce îndulcești corect cafeaua

Și când vine vorba de savurarea cafelei, există și aici câteva reguli de care trebuie să ții cont. Trendurile actuale promovează din ce în ce mai mult cafeaua îndulcită cu miere sau cu alți îndulcitori, în defavoarea zahărului, întrucât aceste variante ar veni cu un conținut mai slab caloric pentru organism. Cu toate acestea, Lidia Fecioru trage un mare semnal de alarmă și le spune persoanelor care nu au anumite probleme de sănătate să se oprească de la a mai pune în practică acest obicei.

„Toți medicii spun: nu puneți mierea în ceaiul fierbinte, nu îndulciți cafeaua cu miere, pentru că nu are nicio valoare, trendul... problema este că ne îmbolnăvește. Toată lumea mănâncă zahăr brun. Ce înseamnă zahărul brun? Zahăr necurățat. Nu mai bine îl luăm pe ăsta curățat? Că nu mănânc cantitatea pe care aș putea să o mănânc, mănânc mai puțin, asta e cu totul altceva.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Secretul abundenței. Lidia Fecioru dezvăluie cum poți atrage banii în viața ta: „Asta aduce prosperitate” / VIDEO

Alimentul considerat a fi „aur” pentru ficat și creier

De asemenea, există și un produs tradițional românesc, pe care Lidia Fecioru spune că ar trebui să-l introducem uneori în meniul nostru. Este vorba despre cunoscuta slănină de porc, de care multe persoane se feresc, din cauza încărcăturii calorice pe care o are. Cu toate acestea, beneficiile sale sunt uimitoare, spune Lidia Fecioru.

„Noi avem nevoie de proteină, cum ar fi slănina, avem nevoie de ea pentru creier și ficat ca de aur. Noi nu, noi nu mâncăm gras.”, ne-a mai declarat Lidia Fecioru. 

Citește și: Lidia Fecioru, previziuni pentru 2024: „Crunt”. Ce schimbări apar pe planul financiar / VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Sanatate
Tagurile articolului: benficii  lidia fecioru  slanina de porc  toxic  ulei de masline 



Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Previziuni astrale pentru anul 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia care va traversa o perioadă plină de evenimente importante

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Care vor fi cele mai norocoase zodii în anul 2025. Interviu în exclusivitate cu Daniela Simulescu

Daniela Simulescu

Previziuni astrale pentru 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia care va avea parte de un an excelent

Sursă foto: Facebook/Mihaela Botezatu

Mihaela Botezatu, soția lui Silviu Prigoană, prima reacție publică la două zile de la moartea omului de afaceri. Când ar fi avut loc, de fapt, înmormântarea

Adriana Bahmuțeanu, foto Instagram

Adriana Bahmuțeanu, în lacrimi la mormântul lui Silviu Prigoană. A avut parte de o mare surpriză - Foto în articol

Captură video: TikTok/bogdan.1111

Andreea Bănică, luată la rost de Bursucu în podcastul său: „Ce a fost cu bustiera aia de la concertul tău?”. Ce i-a răspuns artista

Cristina Demetrescu. Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 18 - 24 noiembrie. Zodia care va trece prin schimbări radicale în această perioadă

Sursă foto: Facebook/Mihaela Botezatu

Un mare secret al lui Silviu Prigoană s-a aflat abia acum, după moartea lui

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Previziuni astrale pentru 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia care va trece prin schimbări semnificative

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Previziuni astrale pentru anul 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia care poate începe o relație autentică și sănătoasă

Captură video: TikTok/Vlad Iorga. Captură video: Facebook/Igor Cuciuc

Durere fără margini la priveghiul Andreei, fiica lui Igor Cuciuc. Cunoscutul interpret nu s-a desprins de lângă sicriul cu trupul neînsuflețit al fiicei sale

Sursă foto: Captură foto Podcast „un PODCAST mișto By Bursucu`”

Frații lui Silviu Prigoană sunt revoltați pentru că nu au știut de înmormântarea omului de afaceri: „Ce a făcut Silviu cu tata, a făcut Honorius cu tatăl lui”




pixel