Alimentul ideal care păcălește foamea. Carmen Brumă: „Am testat pe mine, îți dă cea mai mare senzație de sațietate”
Data publicării:
Carmen Brumă a dezvăluit care este cel mai eficient aliment pentru a combate senzația de foame. Dacă îl consumi dimineața, nu vei mai simți nevoia să mănânci timp de câteva ore bune.

Carmen Brumă este deja expertă în ceea ce privește dietele și adoptarea unui stil de viață sănătos. La vârsta de 47 de ani, vedeta arată și se simte ca la 20. În mediul online, Carmen Brumă oferă adesea trucuri și sfaturi utile pentru cei care vor să aibă un stil de viață sănătos și, totodată, să se mențină în formă. De această dată, vedeta a vorbit despre alimentul care păcălește foame. Dacă îl consumi dimineața, nu vei mai simți nevoia să mănânci timp de câteva ore bune.

Te-ar putea interesa și: Carmen Brumă, alimentele periculoase pentru sănătate, dar și pentru dantură. Trebuie să le eviți neapărat

Alimentul ideal care păcălește foamea. Carmen Brumă: „Am testat pe mine, îți dă cea mai mare senzație de sațietate”

Ei bine, este vorba de oul fiert. Potrivit specialistei, acest aliment oferă cea mai mare senzație de sațietate dintre toate alimentele pe care le poți mânca la micul dejun, iar acest lucru, spunea ea, este testat pe propria piele. Carmen Brumă a subliniat că, pentru a obține efectul maxim de sațietate, consumă unul, două sau trei ouă fierte dimineața. 

„Studiul randomizat controlat, făcut de mine! De mine, pe mine. Acest studiu a constatat că dintre toate alimentele pe care poți să le mănânci dimineața, oul fiert îți dă cea mai mare senzație de sațietate. Chestia aceasta este și demonstrată, dar eu vă spun strict din experiența mea. Oul are un indice de sațietate foarte mare, dar din experiența mea nimic nu te satură cum o face oul fiert. Mănânci unul, două sau trei ouă dimineața și, clar, nu îți mai este foame până după prânz încolo, în cazul meu. Dacă mai pun și niște fibre, legume și o felie de pâine, parfum”, a spus Carmen Brumă, pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Ce mănâncă Carmen Brumă de arată atât de bine la 47 de ani. Vedeta a dezvăluit secretul siluetei sale: „Îmi încep aproape întotdeauna ziua cu...”

Ce trebuie să faci ca să nu te îngrași în această vară

Și pentru că a venit sezonul cald, Carmen Brumă a oferit trei sfaturi pentru a nu te îngrășa în această vară. Așadar, dacă le respecți, poți merge la plajă fără problema că ai acumulat câteva kilograme în plus.

„Trei sfaturi care te ajută să nu te îngrași vara asta. 

1. Începe masa cu o salată din legume proaspete din sezon: roșii, ardei, castraveți și ai grijă să ai în alimentație minimum un gram de proteină. Mănâncă dulciuri ocazional, la sfârșitul unei mese, astfel încât impactul glicemic să fie mai mic.

2.  Cântărește-te o singură dată pe săptămână, dimineața, pe stomacul gol și folosește un cântar inteligent.

3. Bea suficientă apă, astfel încât să ai mai puține pofta, să prelungești senzația de sațietate și să ai o digestie mai bună”, a explicat Carmen Brumă pe pagina sa de Instagram.

Te-ar putea interesa și: Top trei ingrediente care mențin pielea sănătoasă pe timpul verii. Carmen Brumă ne sare în ajutor

Te-ar putea interesa și: Alimentele care te feresc de arsurile solare. Trebuie să le consumi mereu vara. Carmen Brumă: „Protejează pielea de interior”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Sanatate


DC Media Group Audience

Andreea Bălan, captură video Youtube, Ilinca Vandici

Andreea Bălan explică de ce nu au voie fetițele ei cu telefoane și tablete până la 12 ani: Nu o să le dau, indiferent de ce vor avea colegii lor la școală

Youtube / Ameritat cu Nasrin

Reghecampf rupe tăcerea în legătură cu Bebeto: Relația nu e în regulă / Vom avea o discuție „necontrolată”

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Sursă foto: Gina Pistol/Instagram

Gina Pistol a făcut anunțul mult așteptat! Va fi prezentatoarea MasterChef 2024, alături de bucătarii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, de la PRO TV

Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook

Oana Lis a răbufnit: Mi-au zis că sunt o nenorocită care o să-l lase pe Vio la greu! Acum îmi spun că cerșesc. Nimeni nu cerșește de bine

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Cabral și Andreea Ibacka. Foto Facebook

Andreea Ibacka și Cabral își vând apartamentul. Motivul pentru care au luat această decizie: „Ne luăm rămas bun de la acest cuibușor” / Foto

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”

Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram

Reghecampf pregătește nunta surpriză cu Corina Caciuc: Urmează căsătorie / Am depășit targetul

Youtube / Te ascult, Ilinca Vandici

„Mai bine mor, mai bine mă ia Dumnezeu”. Alex Velea, după ce a fost întrebat de criza de la 40 de ani: Uneori o terorizez pe nevastă-mea

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 1 - 7 iulie. Zodia care are mare noroc la bani




pixel