Amalia Năstase s-a îngrășat 15 kilograme și a intrat la dietă: „Nu-mi place să fiu grasă”
Data actualizării:
Data publicării:
La trei ani după ce a slăbit 30 de kilograme, Amalia Năstase se luptă din nou cu problemele de greutate.  Vedeta a declarat război kilogramelor în plus.

Amalia Năstase a reușit să slăbească 30 de kilograme, în urmă cu trei ani, după ce a ținut un regim strict. Acum, vedeta spune că ultimele 7 luni au fost extrem de stresante, atfel că nu a mai avut grijă de silueta ei și cântarul a ajuns să îi arate cu 15 kilograme în plus. Deși e vorba de multe kilograme de dat jos, ea nu se sperie și spune că știe exact de are de făcut pentru a-și recăpăta silueta.

 

„Cel mai mult îmi place să fiu slabă. Nu-mi place să fiu grasă. Nu știu ce vă zic vouă… dar eu nu mă simt bine în pielea mea când sunt grasă. Dar mă simt bine în pielea mea când fac ce trebuie să fac. O să și slăbesc”, a spus vedeta pe rețelele de socializare. 

Ulterior, vedeta a împărtășit cu fanii, pe Instagram, planul ei de slăbire. Plină de încredere, ea spune că nu îi va fi greu să câștige lupta cu cele 15 kilograme în plus. 


„În viață, fiecare decide ce priorități are și fiecare trece prin perioade mai bune sau mai rele de-a lungul timpului. Eu trec prin perioadele rele tot cu zâmbetul pe buze, glumind mai mult, pentru că dacă iei totul prea în serios, nu mai e nici un haz și greul trece și mai greu. Acestea fiind spuse, am râs eu și am glumit vreo 7-8 luni în care am fost foarte stresată și am pus vreo 15 kg înapoi din cele pierdute acum trei ani. Azi a venit timpul să zic la revedere obiceiurilor proaste care îmi făceau stresul mai acceptabil și să mă întorc la ceea ce trebuia să fi fost prioritatea mea, să nu mai pun la loc kilogramele pentru care am muncit mult să le dau jos. Cumva faptul că am reușit să slăbesc 30 de kg mi-a dat sentimentul că pot și mă gândeam mereu că oricum le pot da jos”, a transmis ea pe Instagram.


Amalia Năstase a mers la medic pentru a primi indicații pentru cura de slăbire


Amalia Năstase a dezvăluit că de data aceasta nu va mai ține dieta oloproteică, ci a mers la un medic pentru a-i face un plan de nutriție personalizat, asta după ce a făcut o serie de analize. 

 „Am început o dietă personalizată de nutriție funcțională cu diete customizate de către medic. Aceste diete sunt concepute în funcție de nevoile fiecăruia, de la femei însărcinate până la cei care au un stil de viață vegan, gluten free, keto, paleo, pentru cei cu probleme digestive și balonare, pentru boli autoimune sau boli inflamatorii și multe altele. O să postez ce mănânc și ce analize mai fac, și o să vă mai spun și ce suplimente mai iau. Eu țin acum o dietă personalizată care are la baza principii Keto și nutritive funcțională, dar vom mai schimba pe parcurs, în funcție de rezultate”, a mai spus vedeta. 

 

Amalia Năstase a slăbit este 30 de kilograme cu ajutorul dietei oloproteice


 
Dieta oloproteică promite să te scape de 10% din dieta corpului în doar 21 de zile și a fost creată de un medic italian, Giuseppe Castaldo. 

Dieta oloproteică presupune eliminarea carbohidraților din alimentație și creșterea consumului de  proteine și suplimente proteice. Poți mânca la prânz sau cină carne slabă, pui, pește, curcan și chiar legume. Dar sunt excluși cartofii. După cele 21 de zile puteți începe să consumați din nou carbohidrați. 


“Eu asa mai tinusem diete, slabeam 10 – 12 kilograme, dupa care le puneam pe toate la loc, imi venea sa mananc si pereti. Am inceput dieta oloproteica pe la mijlocul lui februarie si nici acum nu mi-e pofta de niciun fel de dulce, de paste, de paine, pentru ca unele dintre suplimente le mai iau. Am slabit 32 de kilograme si sunt foarte, foarte fericita”, a declarat Amalia Nastase în urmă cu mai mult timp, pentru Antena 3. 


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Diete
Tagurile articolului: amalia nastase  dietă  ingrasat  oloproteica  regim  slabit 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel