Amestecă o lingură de ulei de măsline și câteva picături de lămâie. Un truc genial pe care trebuie să-l încerci!
Data publicării:
În această perioadă rece, una dintre părțile corpului care suferă cel mai mult sunt mâinile. Totodată, spălarea constantă care este una dintre cele mai bune bariere pentru prevenirea infecțiilor, afectează pielea de pe mâini. Fie cu apă și săpun, fie cu gel hidroalcoolic, facem această spălare după cumpărături, după scoaterea câinelui, după strănut sau tuse, înainte și după masă.

O rutină care poate avea consecințe, mai ales pentru cei cu pielea cea mai sensibilă. Efecte secundare precum pielea aspra, crăpăturile, mâncărimea pielii sau chiar dermatita. Pentru toate acestea, hidratarea joacă un rol la fel de important ca și spălarea mâinilor. Pentru a o garanta, putem folosi oricând creme hidratante și specifice de mâini de mai multe ori pe zi, dar dacă ați rămas fără ea și preferați să apelați la alte variante cu ingrediente naturale pe care le aveți acasă.

Mască hidratantă pentru mâini

 

Pentru a face această mască hidratantă pentru mâini, veți avea nevoie de o lingură de ulei de măsline și câteva picături de lămâie, pentru a ajuta la curățarea și catifelarea pielii. Odată ce aceste două ingrediente sunt amestecate, va trebui doar să le puneți pe mâini cu un masaj ușor.

Amestecul îl poți aplica peste noapte, lăsându-l să se absoarbă și punându-ți mănuși sau înfășurându-ți mâinile în folie alimentară sau pur și simplu lăsând-o să acționeze pe piele timp de 15 până la 20 de minute și apoi clătește-ți mâinile cu apă caldă.

Dacă te hotărăști să aplici această mască și trebuie să pleci din casă din orice motiv sau mâinile tale vor fi expuse la un moment dat la soare, este important să te asiguri că le curăți bine și îți pui protecție solară pentru a evita pete de pe piele din cauza lămâii.

 

Citește continuarea pe STIRI DIASPORA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Sanatate
Tagurile articolului: lamaie  truc  ulei masline 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Voropchievici: Topul celor mai puternice zodii

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?




Cel mai bun aliment. Dr. Mihail: Îl poți consuma zilnic

Dr. Mihail a dezvăluit care este alimentul pe care ar...

pixel