Anca Țurcașiu, rețetă de dietă. Paste de năut cu creveți și sos de roșii: „Încercați și voi, pentru că este o rețetă extraordinară”
Data publicării:
Anca Țurcașiu le propune fanilor săi o nouă rețetă perfectă pentru cei care-și doresc un stil de viață sănătos.

Anca Țurcașiu este întrebată adesea despre cum reușește să-și mențină silueta atât de impecabilă, la vârsta de 53 de ani. Chiar dacă pentru multe femei dieta pare a fi extrem de dificilă în acest prag din viață, celebra actriță nu se plânge nicio clipă, întrucât pare că a descoperit „elixirul tinereții”. Aceasta urmează un stil de viață extrem de sănătos și, în ciuda carierei foarte solicitante, vedeta încearcă predominant să-și pregătească toate mesele în casă, astfel încât să știe exact ce și cum mănâncă. Pentru a-și inspira cât mai mult fanii, Anca Țurcașiu postează și pe rețelele de socializare rețetele sale sănătoase, iar de data aceasta vedeta le-a propus internauților paste de năut cu creveți și ciuperci porcini. 

 

Ingrediente:

  • paste de năut
  • sos de roșii
  • ceapă
  • usturoi
  • ciuperci porcini
  • creveți

„Azi m-am răsfățat cu șorțul lui Radu de când avea 4 ani și am gătit ceva. Paste din năut, pe care le-am fiert și peste care voi pune acest sos cu porcini deshidrate, bineînțeles că le-am hidratat, are ceapă, usturoi și sos de roșii bio. Și, bineînțeles, creveți, pe care i-am gătit puțin în ulei, așa încât le voi amesteca pe toate și abia aștept să mănânc. Poftă bună și încercați și voi, pentru că este o rețetă extraordinară.”, a spus Anca Țurcașiu, pe rețelele de socializare. 

@anca.turcasiu.official Poftă bună! #sunday #Lunch #enjoylife ♬ sunet original - Anca Turcasiu

Anca Țurcașiu: „Nu m-am îngrijit toată viața mea”

Spre surprinderea celor care o urmăresc îndeaproape, Anca Țurcașiu ne declara recent faptul că această îngrijire de sine nu a fost întotdeauna la fel ca acum. Chiar dacă vedeta este un etalon de urmat, aceasta spune că în trecut, s-a dedicat mai mult vieții de familie și carierei, motiv pentru care nu a avut prea mult timp să-și acorde pentru propria persoană, lucru care s-a schimbat la 180 de grade în prezent. 

„Nu m-am îngrijit toată viața mea. Niciodată nu am avut grijă de mine. Am călărit drumurile patriei cu bagajele în spinare, până la 3 dimineața, toată viața mea. Nu am avut grijă de mine, recunosc. Acum am început să am grijă de mine, m-am regăsit și am grijă foarte mult de sufletul meu, încerc să-i dau hrană în fiecare zi. Frumusețea vine din atitudine, vine din expresie, din fericire. Un om fericit este frumos întotdeauna”, a declarat Anca Țurcașiu, în exclusivitate pentru Spectacola.

Citește și: Afecțiunea cu care a fost diagnosticată Anca Țurcașiu: „Mi-a ieșit o analiză destul de proastă” Ce interdicții i-au pus medicii

Sportul face parte din viața actriței

Dacă la alimentație nu a fost atentă întotdeauna, Anca Țurcașiu spune că sportul a făcut dintotdeauna parte din viața sa. Acest lucru a contribuit semnificativ la silueta perfectă pe care actrița o are astăzi, astfel încât aceasta face aproape zilnic exerciții fizice, chiar în propria locuință. 

„Sportul m-a ajutat să mă întrețin. Eu am făcut și sport de performanță, în copilărie. Sunt niște lucruri pe care le-am dobândit. Plus disciplina meseriei, pentru că, a fi actor înseamnă să fii foarte disciplinat și foarte coerent în ceea ce faci. Nu ai voie să te lași pe o ureche, pentru că nu mai încapi în rochii după. Mi s-a întâmplat o dată într-un musical, jucam în musicalul Rebeca, la Teatrul Național de Operetă și cabiniera mea încerca să îmi tragă fermoarul la corset și nu știam ce să-mi mai strâng ca să-l poată închide și mă tot plângeam că m-am îngrășat. Și ea, ca să fie drăguță, îmi spunea că sunt doar puțin balonată. Nu ai voie, pentru că trebuie să încapi în ținutele alea. Nu poți să-ți schimbi rochiile de la „Mamma Mia”, din trei în trei luni. E absolut normal ca atunci când joci un personaj, trebuie să păstrezi caracteristicile lui. Fac sport de cinci, șase ori pe săptămână”, a mai spus aceasta.

VEZI și: Anca Țurcașiu, adevărul despre mariajul cu Cristian Georgescu. Marele regret al artistei: „Veneam acasă noaptea, găteam, căram, fugeam, ziceai că sunt nebună”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Retete
Tagurile articolului: anca turcaisu  dietă  paste  rețetă  silueta 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel