Anca Țurcașiu, rețetă de murături: „Sunt preferatele mele. Am muncit 5 minute”. Ingredientele folosite de actriță, pentru niște gogonele perfecte
Data publicării:
Anca Țurcașiu își pregătește cămara pentru iarnă, iar actrița le dezvăluie și fanilor propriile trucuri din bucătărie. 

Sezonul murăturilor se pare că nu este trecut cu vederea nici de către vedete, care își pregătesc din plin cămara pentru iarnă. Printre acestea se numără și Anca Țurcașiu, care nu a ratat momentul de a le arăta și fanilor săi propria modalitate de gogonele murate. Se știe deja faptul că actrița este adepta unui stil de viață extrem de sănătos, iar din alimentația sa nu lipsesc nici produsele preparate în casă sau obținute de la diferiți producători locali sau chiar țărani, dacă vorbim despre ouă. Tocmai din acest motiv, vedeta nu și-a dorit să achiziționezi murături de pe rafturile magazinelor, chiar dacă opțiunile sunt variate, preferând să aibă propriul borcan în cămara sa. Mai mult, întregul proces durează doar 5 minute, spune vedeta, care le dezvăluie fanilor și ingredientele folosite.

„Ce facem noi aici? Punem gogonele, pentru că ele sunt preferatele mele, le ador. Frunză de țelină, cimbru, mărar, usturoi, umplem borcanul. Cel mai simplu de pe pământ este să pui gogonele. Am umplut borcanul și am pus 20 de grame de sare la un litru de apă, pentru a face saramura pe care o pun în borcan. Asta este tot, am muncit 5 minute și voi avea un borcan plin de gogonele.”, spune Anca Țurcașiu pe rețelele de socializare.

Citește și: Anca Țurcașiu, idee de prânz rapid pentru dietă: „Am improvizat o salată”. Ingredientele simple de care ai nevoie

Cum arată micul dejun pentru Anca Țurcașiu

Pentru o siluetă de invidiat, sportul, dar și dieta corespunzătoare sunt nelipsite. Chiar dacă nu reușește să ajungă în sala de fitness, vedeta face constant sport acasă, după care își savurează în liniște și prima masă din zi. Recent, aceasta a dezvăluit pe rețelele de socializare care sunt alimentele pentru care optează la micul dejun, dorindu-și să-și inspire cât mai mult și urmăritorii cu această rutină sănătoasă, care pe ea pur și simplu a făcut-o să înflorească, odată cu trecerea anilor.

„După antrenament urmează, evident, și micul dejun. Pentru că am fost întrebată în nenumărate mesaje „Ce mănânci”, „Ce faci”, iată că vă arăt din când în când cum arată mesele mele și rutina mea zilnică. Am preparat aceste două ouă bio. Atenție de unde le cumpărați. Un sfat foarte bun este acela să aveți pe cineva de încredere, ar fi minunat, de la țărani sau bio din magazine. Le-am pus într-o tigaie fără ulei, amestecate cu puțină sare, piper, asta e tot, jumătate de avocado și jumătate de castravete verde. Asta este masa mea de dimineață, prima masă din zi.”, a dezvăluit Anca Țurcașiu, pe rețelele de socializare.

VEZI și: Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Are o disciplină de soldat

Toate aceste reușite nu ar fi posibile în lipsa unei motivații de fier, povestea în trecut Anca Țurcașiu. Chiar dacă vedeta nu și-a acordat întotdeauna atât de multă atenție și grijă față de propria persoană, conștientizarea a venit în final, iar artista și-a dorit să-și acorde timp pentru ea și pentru cele mai bune alegeri, lucru care se pare că-i priește din plin.

„Am o disciplină și o motivație când vine vorba despre a face lucruri demnă de un soldat. Stau toată vara pe litoral de 30 de ani, lucrez acolo. Într-o vară mi-am impus ca în fiecare dimineață, cu toate că adorm foarte târziu, în jur de 1:00-2:00, nu contează, să mă trezesc la 7:00 și la 7:05 să fiu pe plajă pentru 6-7 kilometri de mers alert. Am făcut asta în fiecare zi timp de 3 luni. Nu conta că mi-era rău”, a povestit Anca Țurcașiu, în podcastul Adinei Alberts.

VEZI și: Anca Țurcașiu, rețetă de rulouri cu dovlecel și ou. Este sănătoasă și potrivită pentru orice dietă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Retete
Tagurile articolului: anca turcasiu  dietă  reteta de muraturi 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel