Andreea Ibacka, rețetă delicioasă de tacos cu pui: „Când vrei să mai schimbi gustul mâncării de acasă, încearcă rețeta aceasta”
Data actualizării:
Data publicării:
Andreea Ibacka le-a recomandat fanilor săi o rețetă delicioasă de tacos cu pui.

Pe pagina sa de Facebook, Andreea Ibacka a împărtășit cu fanii săi o rețetă delicioasă și rapidă de tacos cu pui, perfectă pentru o masă ușoară și savuroasă. Rețeta nu este deloc una complicată, iar ingredientele se găsesc în orice bucătărie. 

„A ieșit delicios! Când vrei să mai schimbi gustul mâncării de acasă, încearcă rețeta aceasta”, a scris Andreea Ibacka în dreptul videoclipului postat pe rețelele sociale.

Andreea Ibacka, rețetă delicioasă de tacos cu pui

Într-un videoclip postat pe rețelele sociale, Andreea Ibacka a arătat pas cu pas procesul de gătire al acestui preparat gustos și apetisant.

Ingrediente

Lipie

Carne tocată de pui

Caşcaval felii

Sos cu castraveți murați (ketchup si maioneză)

Ceapă roșie

Varză albă murată

Roşii

Pătrunjel

Mod de preparare

Pe o lipie se întinde uniform carnea tocată de pui, care a fost asezonată anterior cu sare și piper. Tigaia, unsă cu puțin ulei, se încălzește la foc mediu și se pune lipia, cu carnea în jos. După ce carnea este gătită, se întoarce lipia și se pun feliile de cașcaval deasupra cărnii.

Odată ce cașcavalul s-a topit se scoate lipia din tigaie și se completează cu un amestec de castraveți murați amestecați cu ketchup și maioneză, alături de ceapa roșie, roșiile tăiate cuburi, varza albă murată și pătrunjel tocat. Lipa se îndoaie și poate fi servită.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

Te-ar putea interesa și: „Îmi dau lacrimile și mi s-a zbârlit părul pe mine”. Bursucu, mărturii cutremurătoare despre diagnosticul pe care Alessia, fiica sa cea mare, l-a primit din partea medicilor

Andreea Ibacka, adevărul despre relația cu Cabral

Andreea Ibacka a fost invitată recent în cadrul podcastului realizat de Jorge, unde a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei. Ea a mărturisit că nu mai e cu fluturi în stomac, ca la început, dar consideră că acest lucru este normal. Ea a subliniat importanța experiențelor trăite împreună și a lucrurilor pe care le au în comun.

„Nu mai e cu fluturi în stomac, ca la început, dar cred că e normal să fie așa. Cred că încă avem multe lucruri care ne aleagă, experiențe trăite împreună, pentru că e important să ai lucruri în comun și ne place să călătorim mult, spre exemplu. Reușim să ne conectăm mai bine în vacanțe, decât acasă. În Dominicană am petrecut cel mai mult timp împreună, a fost un plus pentru familia noastră. Dacă se întâmplă ceva da, pe el îl sun primul”, a dezvăluit Andreea Ibacka în cadrul podcastului realizat de Jorge.

Ea a vorbit și despre primul contact vizual pe care l-a avut cu Cabral: „Întâi ne-am întâlnit înainte să ne cunoaștem. Noi suntem colegi din 2007, la Inimă de Țigan, acolo ne-am cunoscut oficial, dar înainte de asta, ne-am întâlnit într-o benzinărie, unde el a fost impresionat și eu, ca orice puștoiacă, eram cu nasul pe sus „Te uiți, ia mai uită-te puțin”, eu eram angajată la bancă. El n-a mai putut să plătească, s-a bâlbâit, glumesc, exagerez și eu, dar îmi aduc clar aminte că s-a uitat lung, eram genul, fizic vorbind, pe care i l-a prescris medicul. El era într-o perioadă tulbure din viața lui, de asta am și refuzat invitațiile lui în oraș cam 6 luni, ceva de genul. Când am ieșit, am ieșit ca colegi. Nu am făcut schimb de numere, eram al început de proiect, unde am primit cast listul”, a mai spus actrița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Retete


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”




pixel