Andreea Marin, infectată cu COVID-19 pentru a doua oară, a refăcut rețeta de supă a familiei: „Mama mă făcea să cred că e cel mai bun medicament”
Data publicării:
Andreea Marin a anunțat că a trecut din nou prin infecția cu Covid-19. 

Andreea Marin a trecut pentru a doua oară prin infecția Covid-19. Vedeta a ales să păstreze discreția prinvind starea ei de sănătate și abia după ce s-a vindecat și-a anunțat fanii. Mai mult, ea a dezvăluit că a recreat rețeta de supă a mamei sale, pe care i-o prepara în copilărie, pentru că, spune ea, mama ei reușea să o convingă că e cel mai bun medicament. 

 

„Bună dimineața, prețuiește viața! Supa asta simplă, sănătoasă și gustoasă cu legume, tăieței și pătrunjel parfumat proaspăt cules din grădina noastră cu miresme îmi amintește de supa mamei. Sunt atât de departe și, totuși, atât de aproape acele vremuri frumoase! Azi e pentru mine ultima zi dintr-o nouă rundă de Covid- nu v-am spus, că nu e nevoie de îngrijorare în plus, avem cu toții destulă și eu sunt bine, nu au fost probleme mari de depășit- și am ales să fac supa mamei, pentru că mi-am amintit de ea ca de un balsam pentru mine, când eram copil bolnăvior.
Mama mă făcea să cred că e cel mai bun medicament. Și așa și este, și azi cred că natura e vindecare înainte de toate. Iar dacă nu ați citit cartea "Supă de pui pentru suflet" (de fapt, e o serie semnată de autorii Jack Canfield și Mark Victor Hansen), e o bucurie pe care o recomand cu drag! Sănătate și suflet bun!”, au fost cuvintele Andreei Marin.

 

Andreea Marin, dezvăluiri emoționante despre moartea mamei sale: „Am devenit brusc un om matur. Tata mi-a fost stâlp” 

Andreea Marin a vorbit, în EXCLUSIVITATE pentru Spectacola și DC News, despre copilăria ei și despre momentul în care mama sa a murit, iar tatăl său a fost cel care a trebuit să ducă rolul și de mamă, și de tată.

Andreea Marin și-a pierdut mama când avea doar 9 ani. Deși era un copil, ea a fost nevoută să ia viața în piept și să se maturizeze brusc, după cu ne-a mărturisit chiar ea. 

Invitată în platoul Spectacola și  DC News, Andreea Marin a fost întrebată de către Georgiana Ioniță cine i-a fost alături în viață, în cele mai grele momente. 

„În primul rând tatăl meu. Mama a devenit înger când eram un copil, aveam doar nouă ani. Desigur că anii petrecuți împreună au contat, dar dezvoltarea mea, ca om matur, a început la nouă ani după ce am pierdut-o pe mama mea. Am devenit brusc un om matur. Tata mi-a fost stâlp. El ținut și rolul de mama, și rolul de tată. Mai târziu, după ani, s-a căsătorit și am avut norocul de a avea lângă noi o femeie atât de bună. Îi spun tot mama. 

Bunicii nu pot să îi las să treacă în plan secund. Ei și poveștile lor, bunătatea lor și fruntea descrețită, dragostea. Am fost înconjurată de multă dragoste, chiar dacă mama s-a pierdut. Eu cred că un copil crescut cu multă dragoste are un mare avantaj de la început: devine încrezător în forțele proprii.

Am crezut mereu în forțele mele, chiar și când am avut parte de tot felul de critici, mai mult sau mai puțin binevoitoare. Eu știam că am încredere în mine și învățăm, în același timp, din critici. Nu am respins criticile. Chiar tatăl meu a fost cel care m-a sfătuit 'Nu da deoparte criticile care vin către tine pentru că doar ele te ajută să evoluezi. Nu spune -e rea voință, hai să arunc la gunoi critica asta. Întreabă-te dacă nu cumva există acolo în sâmbure de adevăr'”, a dezvăluit Andreea Marin în interviul de la Spectacola.

 

Vedeta spune că întotdeauna a ținut cont de critici, în sensul că a căutat să se ajute de ele și să repare ceea era greșit, considerând că orice critică are un sâmbure de adevăr. 


„Trebuie să te înveți și cu asta în viață. În multe dintre ele există un sâmbure de adevăr. Când omul te critică, și nu o face neapărat întotdeauna cu rea voință, poate că tonul nu este cel care să îți placă, însă când omul te critică, tu trebuie să te întrebi, indiferent că îți place sau nu - nu cumva există acolo o sămânță de adevăr? Și dacă da, ce ai tu de făcut este să repari acel lucru, fără să ai neapărat un dialog cu omul care te criticat. Dar el nu a ajuns degeaba în viața ta și nici critica lui nu a ajuns degeaba la urechile tale”, a explicat vedeta. 

 

Cea mai importantă lecție pe care i-a dat-o fiicei sale

Violeta, fiica Andreei Marin, este acum adolescentă și primește de la mama sa aceleași sfaturi pe care și aceasta le-a primit de la părintele ei. 

„Chiar zilele trecute i-am spus o povestioară despre tatăl meu și despre ceea ce vorbeam noi când eu eram ca ea. Și lecția de viață era despre modestie. Despre faptul că într-un moment sau altul al vieții, poate să mi se pară că avem totul, că suntem tineri, că suntem frumoși, calea noastră este pavată cu tot ce e mai bun. Ei bine, mâine lucrurile se pot schimba. Și atunci, modestia, să fim la locul nostru, cred că sunt valori care nu trebuie să cunoască alterare în timp.”, a mai dezvăluit vedeta. 


Andreea Marin:  „Nu consider că sunt o frumusețe, am multe defecte”

Întrebată dacă frumusețea i-a adus dușmani în televiziune sau dacă a fost o piedică în calea succesului, Andreea a răspuns:

„Nu o să mă plâng acum de ceea ce mi-a dăruit Dumnezeu. Dar eu nu aș numi-o frumusețe. Eu am fost întotdeauna o fată oacheșă, cu ochii vii, și asta nu aș numi o neapărat frumusețe, ci mai degrabă carismă. Nu consider că sunt o frumusețe, am multe defecte, dar consider că nu trec ne observată, ceea ce poate fi mai mult decât frumusețea de catalog.

Pentru această munca noastră în fața camerei, în fața ecranelor, frumusețea este un mare avantaj.

A existat cred că un singur moment când lucrul acesta cumva m-a incomodat. Eram la știri, la începuturi, eram un copil și aveam fața mică, părea mică. Îți semănăm foarte bine, uite exact așa, cu părul negru ca abanosul și cu ochii căprui. Aveam o față dulce, trăsăturile erau dulci, și prezentăm știrile de seară, principalul program de știri al Televiziunii Naționale.

Și uneori știrile erau dure, și eu aveam această față dulce. Cineva din forul superior al Televiziunii Naționale, de atunci, am aflat că s-ar fi exprimat în felul următor `fata asta nu are ce căuta la știri, e prea oacheșă, e prea dulce`. Noroc că nimeni nu a ascultat această părere și treaba a mers în continuare. Știu să exprim și o veste tristă și o veste bună”, a povestit vedeta. 

 


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Retete
Tagurile articolului: andrea marin  covid  mama  rețetă  supa 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel